Mallikokoelma

BOSS Praise 1502465

339,00 €

Varastossa Vain 2 jäljellä!

  • Valtuutettu jälleenmyyjä
  • Hintatakuu
  • 99 päivän palautusoikeus
  • Yksityiskohdat
  • Lisätietoja
  • Arvostelut
Yksityiskohdat

Yksityiskohdat

BOSS
Hugo Bossilla on kaksi erillistä brändiä, toisen nimi on HUGO ja toisen BOSS. Tämä on BOSS-brändi, joka on Metzingenissä majaansa pitävä saksalainen luksusbrändi.

Hugo Boss perusti BOSSin vuonna 1924 ja se aloitti toimintansa tuottamalla arkivaatteita. Siitä lähtien brändi on käynyt läpi kiistoja ja konkursseja, mutta noussut maailman johtavaksi muotibrändiksi. BOSSin kelloissa on erittäin tarkat yksityiskohdat ja niiden materiaalit ovat korkealaatuisia. Muotoilu on innovatiivista ja modernia ja on selvää, että näiden ainutlaatuisten ja kauniiden miesten ja naisten kellojen takana toimii loistava suunnittelutiimi.
Parhaat edut!
Diturilla saat aina 99 päivän palautusoikeuden ja nopean ja luotettavan toimituksen sekä hintatakuun valtuutettujen myyjien tarjoamista tuotteista. Tämän lisäksi tehokas asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan kaikkien kysymysten kanssa.
Valtuutettu jälleenmyyjä
Ditur on tämän tuotteen valtuutettu vähittäismyyjä. Tämä tarkoittaa, että saat varmuudella 100% alkuperäisen tuotteen, kun teet ostoksia meillä.
2 vuoden takuu
Ditur on huipputason jälleenmyyjä, minkä vuoksi tällä tuotteella on 2 vuoden takuu. Tämä tarkoittaa sitä, että 2 vuoden ajan siitä, kun olet saanut tuotteen, voit reklamoida valmistusvirheistä ja vioista.
Lisätietoja
Yleistä
Tuotenumero 1502465
EAN 7613272313445
Kellon tyyppi Rannekello
Sukupuoli Naisten
Brändi BOSS Hugo Bossilla on kaksi erillistä brändiä, toisen nimi on HUGO ja toisen BOSS. Tämä on BOSS-brändi, joka on Metzingenissä majaansa pitävä saksalainen luksusbrändi. Hugo Boss perusti BOSSin vuonna 1924 ja se aloitti toimintansa tuottamalla arkivaatteita. Siitä lähtien brändi on käynyt läpi kiistoja ja konkursseja, mutta noussut maailman johtavaksi muotibrändiksi. BOSSin kelloissa on erittäin tarkat yksityiskohdat ja niiden materiaalit ovat korkealaatuisia. Muotoilu on innovatiivista ja modernia ja on selvää, että näiden ainutlaatuisten ja kauniiden miesten ja naisten kellojen takana toimii loistava suunnittelutiimi.
Koneisto
Koneisto Kvartsi Kellokoneisto on kvartsia, joka tarkoittaa, että se on paristokäyttöinen. Kvartsikoneistoa on helppo ylläpitää ja sen ansiosta kello on aina oikeassa.
Muotoilu
Kellolaatikon väri Kulta
Kellotaulun väri Kulta
Bezelin väri Keltainen
Rannekkeen väri Kulta
Ranneke Verkkoranneke Korkealaatuinen verkkoranneke. Useimpia verkkohihnoja voi säätää helposti sopimaan ranteeseesi. Ne tuntuvat mukavilta ranteessa ja ovat äärimmäisen kestäviä.
Koriste Kivet
Rungon materiaali Ruostumaton teräs Kello on tehty ruostumattomasta teräksestä, joka takaa pitkän kestävyyden ja laadun.
Koko
Rungon leveys 36 mm Huomio! Jokainen puolikas tai neljännes halkaisijan pituudessa pyöristetään lähimpään kokonaislukuun.
Rannekkeen leveys 16 mm
Paino (ilman pakettia) 50 g
Tekniset tiedot
Vesitiiviys 3 ATM / 30 m Kello on vedenkestävä 30 metriin asti. Tämä tarkoittaa sitä, että se kestää vesiroiskeet, sateen, käsienpesun jne., mutta ei uimista tai muita vesiaktiviteetteja.
Lasi Mineraalilasi Kellossa on temperoitu mineraalilasi, joka tarkoittaa sitä, että lasi on lämpökäsitelty, jotta naarmujen ja lasin rikkoutumisen riski olisi pienempi.
Arvostelut
Jaa mielipiteesi ja auta muita asiakkaita löytämään oikea tuote. Jaa mielipiteesi tuotteesta

Kirjoita oma arvostelusi

Vain rekisteröityneet asiakkaat voivat kirjoittaa arvostelun.