Mallikokoelma

Calypso Smartwatch 8500/1

39,00 €

Varastossa Vain 1 jäljellä!

  • Valtuutettu jälleenmyyjä
  • Hintatakuu
  • 99 päivän palautusoikeus
  • Yksityiskohdat
  • Lisätietoja
  • Arvostelut
Yksityiskohdat

Yksityiskohdat

Lataa sovellus
Yhdistääksesi tämän kellon puhelimeesi, lataa Calypso Smartime -sovellus App Storesta tai Google Playsta. Tässä sovelluksessa löydät asiaankuuluvat asennusohjeet.
Parhaat edut!
Diturilla saat aina 99 päivän palautusoikeuden ja nopean ja luotettavan toimituksen sekä hintatakuun valtuutettujen myyjien tarjoamista tuotteista. Tämän lisäksi tehokas asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan kaikkien kysymysten kanssa.
Valtuutettu jälleenmyyjä
Ditur on tämän tuotteen valtuutettu vähittäismyyjä. Tämä tarkoittaa, että saat varmuudella 100% alkuperäisen tuotteen, kun teet ostoksia meillä.
2 vuoden takuu
Ditur on huipputason jälleenmyyjä, minkä vuoksi tällä tuotteella on 2 vuoden takuu. Tämä tarkoittaa sitä, että 2 vuoden ajan siitä, kun olet saanut tuotteen, voit reklamoida valmistusvirheistä ja vioista.
Lisätietoja
Yleistä
Tuotenumero K8500/1
EAN 8430622755200
Kellon tyyppi Rannekello
Sukupuoli Unisex
Brändi Calypso
Koneisto
Koneisto Älykello Älykellot ovat nopeasti suosiotaan nostava trendi, koska niissä on niin paljon toimintoja verrattuna klassisiin kelloihin. Jokaisen älykellon sydämessä on useita sensoreita sisältävä mikrosiru, joka hallinnoi kaikkia tietoja, joita kello voi kerätä ja näyttää kellon kellotaulussa tai älypuhelimessa. Tällaisia ovat esimerkiksi pulssin seuranta, musiikin hallinta, kalenteri GPS jne.
Muotoilu
Kellolaatikon väri Musta
Kellotaulun väri Näyttö
Rannekkeen väri Valkoinen
Ranneke Silikoni Silikoniranneke on mukava ja joustava ja myös kevyt ja kestävä.
Rungon materiaali Silikoni Kellon kuori on tehty pehmeästä, mutta hyvin jäykästä silikonista, materiaalista, joka tuntuu erittäin mukavalta pitää ranteessa pitkiäkin aikoja. 
Koko
Rungon leveys 24 mm Huomio! Jokainen puolikas tai neljännes halkaisijan pituudessa pyöristetään lähimpään kokonaislukuun.
Rungon syvyys 10 mm
Lisäranneke Kyllä
Tekniset tiedot
APP Calypso Smartime Yhdistääksesi tämän kellon puhelimeesi, lataa Calypso Smartime -sovellus App Storesta tai Google Playsta. Tässä sovelluksessa löydät asiaankuuluvat asennusohjeet.
Vesitiiviys 3 ATM / 30 m Kello on vedenkestävä 30 metriin asti. Tämä tarkoittaa sitä, että se kestää vesiroiskeet, sateen, käsienpesun jne., mutta ei uimista tai muita vesiaktiviteetteja.
Lasi Mineraalilasi Kellossa on temperoitu mineraalilasi, joka tarkoittaa sitä, että lasi on lämpökäsitelty, jotta naarmujen ja lasin rikkoutumisen riski olisi pienempi.
Soljen tyyppi Solki
Arvostelut
Jaa mielipiteesi ja auta muita asiakkaita löytämään oikea tuote. Jaa mielipiteesi tuotteesta

Kirjoita oma arvostelusi

Vain rekisteröityneet asiakkaat voivat kirjoittaa arvostelun.