Dissing Date 36 D1234

Säästä 25%

Hinta: 199,00 €

Specialpris 149,25 €

Varastossa

  • Valtuutettu jälleenmyyjä
  • Hintatakuu
  • 99 päivän palautusoikeus
  • Yksityiskohdat
  • Lisätietoja
  • Arvostelut
Yksityiskohdat

Yksityiskohdat

Dissing
Kaksi kellofanaatikkoa Kasper ja Mikkel Dissing perustivat Dissingin vuonna 2018. Brändi suunnittelee kellojaan Tanskassa tavoitteenaan klassinen ja elegantti ulkonäkö.

Dissing tarjoaa korkeaa ja rahanarvoista laatua, siksi tavoite on ollut leikata prosessista pois hintavat välimiehet. Dissingin kellossa saat miljoonan arvoiselta näyttävän kellon, joka ei maksa miljoonaa.
Parhaat edut!
Diturilla saat aina 99 päivän palautusoikeuden ja nopean ja luotettavan toimituksen sekä hintatakuun valtuutettujen myyjien tarjoamista tuotteista. Tämän lisäksi tehokas asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan kaikkien kysymysten kanssa.
Valtuutettu jälleenmyyjä
Ditur on tämän tuotteen valtuutettu vähittäismyyjä. Tämä tarkoittaa, että saat varmuudella 100% alkuperäisen tuotteen, kun teet ostoksia meillä.
2 vuoden takuu
Ditur on huipputason jälleenmyyjä, minkä vuoksi tällä tuotteella on 2 vuoden takuu. Tämä tarkoittaa sitä, että 2 vuoden ajan siitä, kun olet saanut tuotteen, voit reklamoida valmistusvirheistä ja vioista.
Lisätietoja
Yleistä
Tuotenumero D1234
EAN 5740002786759
Kellon tyyppi Rannekello
Sukupuoli Naisten
Brändi Dissing Kaksi kellofanaatikkoa Kasper ja Mikkel Dissing perustivat Dissingin vuonna 2018. Brändi suunnittelee kellojaan Tanskassa tavoitteenaan klassinen ja elegantti ulkonäkö. Dissing tarjoaa korkeaa ja rahanarvoista laatua, siksi tavoite on ollut leikata prosessista pois hintavat välimiehet. Dissingin kellossa saat miljoonan arvoiselta näyttävän kellon, joka ei maksa miljoonaa.
Koneisto
Koneisto Kvartsi Kellokoneisto on kvartsia, joka tarkoittaa, että se on paristokäyttöinen. Kvartsikoneistoa on helppo ylläpitää ja sen ansiosta kello on aina oikeassa.
Muotoilu
Kellolaatikon väri Teräs
Kellotaulun väri Sininen
Bezelin väri Teräs
Rannekkeen väri Teräs
Ranneke Metalliranneke Mukava metalliranneke, joka on tehty laatuteräksestä. Tätä metalliranneketta voi helposti säätää sopivalla työkalulla. Huomaa, että flex-hihnoja EI voi säätää.
Rungon materiaali 316L ruostumaton teräs Kello on tehty 316L ruostumattomasta teräksestä, jota pidetään parhaan laatuisena teräksenä kellojen tuotannossa. Sitä kuvaillaan naarmunkestäväksi ja kovaksi materiaaliksi.
Koko
Rungon leveys 36 mm Huomio! Jokainen puolikas tai neljännes halkaisijan pituudessa pyöristetään lähimpään kokonaislukuun.
Rungon syvyys 10 mm
Rannekkeen leveys 18 mm
Paino (ilman pakettia) 110 g
Tekniset tiedot
Vesitiiviys 5 ATM / 50 m Kello on vedenkestävä 50 metriin asti. Tämä tarkoittaa sitä, että se kestää vesiroiskeet, sateen, käsienpesun jne. Suosittelemme käyttämään vähintään 100 metriin asti vedenkestävää kelloa, jos haluat olla vedessä kello kädessä.
Lasi Safiirilasi Tämä kello on varustettu safiirikristallilasilla, joka on vahvin ja kestävin lasi, mitä kellossa voi olla. Lasi on näin ollen erittäin naarmunkestävä.
Soljen tyyppi Linkkulukko
Lume Super-luminova
Ominaisuudet Päivämäärän näyttö
Arvostelut

Muiden asiakkaiden arvostelu tästä tuotteesta

Hieno kello!!!
Todella hieno kello, mutta olisin toivonut kellotaulun olevan kullanvärisempi. Mutta muotoilu on niin kiva. Hieno suositus
Translated by Google Amanda Madsen - 20. toukokuuta 2022
Tämä tarkastelu tehtiin alun perin Date 36 D1227 perusteella
Ihanan tyytyväinen
Ihan tyytyväinen kelloon. Laatu on kuitenkin hyvä, olisin toivonut kellon värillisempää kellotaulun sisälle
Translated by Google Louise Poulsen - 20. toukokuuta 2022
Tämä tarkastelu tehtiin alun perin Date 36 D1226 perusteella
Kaunis ja klassinen kello
Tämä on minun y-kelloni! Käytän sitä joka päivä, koska se sopii kaikkiin asuihini
Translated by Google Caroline Simonsen - 20. toukokuuta 2022
Tämä tarkastelu tehtiin alun perin Date 36 D1226 perusteella
Naisellinen ja täydellinen!
En voinut valita hopean tai kultaisen kellon välillä, joten valitsin tämän rannekorun kanssa, jossa on molemmat värit! Sitten voin helposti käyttää sekä kulta- että hopeakorujani - aivan täydellisiä!
Translated by Google Lise - 28. huhtikuuta 2022
Tämä tarkastelu tehtiin alun perin Date 36 D1226 perusteella
Paksu kello!
Olen niin tyytyväinen tähän kelloon, sopii kaikkeen ja on NIIN mukava
Translated by Google Christina - 13. joulukuuta 2021
Tämä tarkastelu tehtiin alun perin Date 36 D1227 perusteella

Kirjoita oma arvostelusi

Vain rekisteröityneet asiakkaat voivat kirjoittaa arvostelun.