Rajoitettu

Rajoitetun painoksen kellot rajoitetulla erällä - usein numeroituja. Tämä tarkoittaa, että sinun ei kannata odottaa liian pitkään, jos haluat varmistaa saavasi yhden näistä malleista, sillä ne poistetaan valikoimasta, kun ne on myyty loppuun.

Mallikokoelma

Dissing Date Limited Edition D1271

Säästä 26%

Hinta: 339,00 €

Specialpris 249,00 €

Varastossa

  • Valtuutettu jälleenmyyjä
  • Hintatakuu
  • 99 päivän palautusoikeus
  • Yksityiskohdat
  • Lisätietoja
  • Arvostelut
Yksityiskohdat

Yksityiskohdat

Dissing
Kaksi kellofanaatikkoa Kasper ja Mikkel Dissing perustivat Dissingin vuonna 2018. Brändi suunnittelee kellojaan Tanskassa tavoitteenaan klassinen ja elegantti ulkonäkö.

Dissing tarjoaa korkeaa ja rahanarvoista laatua, siksi tavoite on ollut leikata prosessista pois hintavat välimiehet. Dissingin kellossa saat miljoonan arvoiselta näyttävän kellon, joka ei maksa miljoonaa.
Parhaat edut!
Diturilla saat aina 99 päivän palautusoikeuden ja nopean ja luotettavan toimituksen sekä hintatakuun valtuutettujen myyjien tarjoamista tuotteista. Tämän lisäksi tehokas asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan kaikkien kysymysten kanssa.
Valtuutettu jälleenmyyjä
Ditur on tämän tuotteen valtuutettu vähittäismyyjä. Tämä tarkoittaa, että saat varmuudella 100% alkuperäisen tuotteen, kun teet ostoksia meillä.
2 vuoden takuu
Ditur on huipputason jälleenmyyjä, minkä vuoksi tällä tuotteella on 2 vuoden takuu. Tämä tarkoittaa sitä, että 2 vuoden ajan siitä, kun olet saanut tuotteen, voit reklamoida valmistusvirheistä ja vioista.
Lisätietoja
Yleistä
Tuotenumero D1271
EAN 5740002798714
Kellon tyyppi Rannekello
Sukupuoli Miesten
Brändi Dissing Kaksi kellofanaatikkoa Kasper ja Mikkel Dissing perustivat Dissingin vuonna 2018. Brändi suunnittelee kellojaan Tanskassa tavoitteenaan klassinen ja elegantti ulkonäkö. Dissing tarjoaa korkeaa ja rahanarvoista laatua, siksi tavoite on ollut leikata prosessista pois hintavat välimiehet. Dissingin kellossa saat miljoonan arvoiselta näyttävän kellon, joka ei maksa miljoonaa.
Koneisto
Koneisto Kvartsi Kellokoneisto on kvartsia, joka tarkoittaa, että se on paristokäyttöinen. Kvartsikoneistoa on helppo ylläpitää ja sen ansiosta kello on aina oikeassa.
Kaliiperi Miyota 2315
Muotoilu
Rajoitettu erä 300 kpl valmistettu
Kellolaatikon väri Musta
Kellotaulun väri Musta
Bezelin väri Kulta
Rannekkeen väri Musta
Ranneke Metalliranneke Mukava metalliranneke, joka on tehty laatuteräksestä. Tätä metalliranneketta voi helposti säätää sopivalla työkalulla. Huomaa, että flex-hihnoja EI voi säätää.
Rungon materiaali 316L ruostumaton teräs Kello on tehty 316L ruostumattomasta teräksestä, jota pidetään parhaan laatuisena teräksenä kellojen tuotannossa. Sitä kuvaillaan naarmunkestäväksi ja kovaksi materiaaliksi.
Koko
Rungon leveys 41 mm Huomio! Jokainen puolikas tai neljännes halkaisijan pituudessa pyöristetään lähimpään kokonaislukuun.
Rungon syvyys 10 mm
Rannekkeen leveys 22 mm
Paino (ilman pakettia) 150 g
Tekniset tiedot
Vesitiiviys 10 ATM / 100 m Kello on vedenkestävä 100 metriin asti. Tämä tarkoittaa sitä, että sitä voi käyttää uidessa, snorkkeloidessa ja sukeltaessa. Jos sukellat ammattimaisesti, suosittelemme kelloa, joka on vedenkestävä ainakin 200 metriin asti.
Lasi Safiirilasi Tämä kello on varustettu safiirikristallilasilla, joka on vahvin ja kestävin lasi, mitä kellossa voi olla. Lasi on näin ollen erittäin naarmunkestävä.
Soljen tyyppi Linkkulukko
Lume Super-luminova
Ominaisuudet Päivämäärän näyttö
Arvostelut

Muiden asiakkaiden arvostelu tästä tuotteesta

Fantastinen laatu
Erittäin mukava kello, joka näyttää täsmälleen samalta kuin kuvissa, paitsi että se ei ole erityisen kullanvärinen, mutta sitä lukuun ottamatta se on silti uskomattoman mukava ja edullinen
Translated by Google Alexander - 14. syyskuuta 2022
Hieno ja laadukas
Se on erittäin hyvä kello ja hyvä laatu hintaansa nähden
Translated by Google Heidi - 15. heinäkuuta 2022
Tämä tarkastelu tehtiin alun perin Date D1293 perusteella
Hieno kello
Se on todella mukava kello ja se on myös mukava ja pieni verrattuna moniin muihin kelloihin
Translated by Google Tobias - 8. heinäkuuta 2022
Tämä tarkastelu tehtiin alun perin Date D1297 perusteella
Hyvä laatu ja hyvä väriyhdistelmä
Siisti kello Dissingiltä, sekä aina hyvä laatu. Viileä yhdistelmä kaksisävyistä ketjua ja sinistä kellotaulua.
Translated by Google Jonas - 7. heinäkuuta 2022
Tämä tarkastelu tehtiin alun perin Date D1294 perusteella
Tyylikkäin arjen kello
Rakastan kelloa, laatua, kokoa ja ei vähiten väriä. Ostin sen jokapäiväiseksi kelloksi ja käytän sitä kirjaimellisesti joka päivä. 3 muuta kellooni valitettavasti keräävät nyt hieman pölyä, mutta tämä oli ehdottomasti kaiken rahan arvoinen
Translated by Google Mads - 5. heinäkuuta 2022
Tämä tarkastelu tehtiin alun perin Date D1292 perusteella
Ok laatu, mutta väri en ollut minä
Kello vaikuttaa laadukkaalta, mutta sininen väri ei ollut vain minä.
Translated by Google Oliver Bergen - 20. toukokuuta 2022
Tämä tarkastelu tehtiin alun perin Date D1320 perusteella

Kirjoita oma arvostelusi

Vain rekisteröityneet asiakkaat voivat kirjoittaa arvostelun.