Mallikokoelma

Dissing Ladies D1248

Säästä 25%

Hinta: 139,00 €

Specialpris 104,25 €

Varastossa

  • Valtuutettu jälleenmyyjä
  • Hintatakuu
  • 99 päivän palautusoikeus
  • Yksityiskohdat
  • Lisätietoja
  • Arvostelut
Yksityiskohdat

Yksityiskohdat

Dissing
Kaksi kellofanaatikkoa Kasper ja Mikkel Dissing perustivat Dissingin vuonna 2018. Brändi suunnittelee kellojaan Tanskassa tavoitteenaan klassinen ja elegantti ulkonäkö.

Dissing tarjoaa korkeaa ja rahanarvoista laatua, siksi tavoite on ollut leikata prosessista pois hintavat välimiehet. Dissingin kellossa saat miljoonan arvoiselta näyttävän kellon, joka ei maksa miljoonaa.
Parhaat edut!
Diturilla saat aina 99 päivän palautusoikeuden ja nopean ja luotettavan toimituksen sekä hintatakuun valtuutettujen myyjien tarjoamista tuotteista. Tämän lisäksi tehokas asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan kaikkien kysymysten kanssa.
Valtuutettu jälleenmyyjä
Ditur on tämän tuotteen valtuutettu vähittäismyyjä. Tämä tarkoittaa, että saat varmuudella 100% alkuperäisen tuotteen, kun teet ostoksia meillä.
2 vuoden takuu
Ditur on huipputason jälleenmyyjä, minkä vuoksi tällä tuotteella on 2 vuoden takuu. Tämä tarkoittaa sitä, että 2 vuoden ajan siitä, kun olet saanut tuotteen, voit reklamoida valmistusvirheistä ja vioista.
Lisätietoja
Yleistä
Tuotenumero D1248
EAN 5740002798639
Kellon tyyppi Rannekello
Sukupuoli Naisten
Brändi Dissing Kaksi kellofanaatikkoa Kasper ja Mikkel Dissing perustivat Dissingin vuonna 2018. Brändi suunnittelee kellojaan Tanskassa tavoitteenaan klassinen ja elegantti ulkonäkö. Dissing tarjoaa korkeaa ja rahanarvoista laatua, siksi tavoite on ollut leikata prosessista pois hintavat välimiehet. Dissingin kellossa saat miljoonan arvoiselta näyttävän kellon, joka ei maksa miljoonaa.
Koneisto
Koneisto Kvartsi Kellokoneisto on kvartsia, joka tarkoittaa, että se on paristokäyttöinen. Kvartsikoneistoa on helppo ylläpitää ja sen ansiosta kello on aina oikeassa.
Muotoilu
Kellolaatikon väri Teräs
Kellotaulun väri Sininen
Bezelin väri Ruusukulta
Rannekkeen väri Teräs
Ranneke Metalliranneke Mukava metalliranneke, joka on tehty laatuteräksestä. Tätä metalliranneketta voi helposti säätää sopivalla työkalulla. Huomaa, että flex-hihnoja EI voi säätää.
Koriste Tsekkiläiset kivet
Rungon materiaali Ruostumaton teräs Kello on tehty ruostumattomasta teräksestä, joka takaa pitkän kestävyyden ja laadun.
Koko
Rungon leveys 38 mm Huomio! Jokainen puolikas tai neljännes halkaisijan pituudessa pyöristetään lähimpään kokonaislukuun.
Rungon syvyys 10 mm
Rannekkeen leveys 18 mm
Paino (ilman pakettia) 90 g
Tekniset tiedot
Vesitiiviys 5 ATM / 50 m Kello on vedenkestävä 50 metriin asti. Tämä tarkoittaa sitä, että se kestää vesiroiskeet, sateen, käsienpesun jne. Suosittelemme käyttämään vähintään 100 metriin asti vedenkestävää kelloa, jos haluat olla vedessä kello kädessä.
Lasi Safiirilla päällystetty lasi Kello on varustettu safiirilla päällystetyllä mineraalilasilla, joka on yhdistelmä mineraalilasia ja safiirikristalleja. Tämä yhdistelmä tekee kellosta naarmunkestävämmän ja täten paremmin käyttöä ja kulumista kestävän, kun perinteinen mineraalilasi.
Soljen tyyppi Linkkulukko
Ominaisuudet Kronografit Kronografit ovat pyöreitä ympyröitä kellotaulussa ja palvelevat eri tarkoituksia, esim. näyttävät sekunteja, minuutteja tai viikonpäiviä. Päivämäärän näyttö
Arvostelut

Muiden asiakkaiden arvostelu tästä tuotteesta

Toinen hieno kello
Se on niin klassinen ilman tylsää - kivistä (bling bling) ulos, että siitä tulee tylsää
Translated by Google Tina Jakobsen - 6. heinäkuuta 2022
Tämä tarkastelu tehtiin alun perin Ladies D1199 perusteella
Kaunis mutta iso kello
Todella kaunis kello, mutta mielestäni siitä tuli hieman liian iso pikku ranteeseeni.
Translated by Google Nikoline Henriksen - 20. toukokuuta 2022
Tämä tarkastelu tehtiin alun perin Ladies D1254 perusteella
Vain kaunis
Upea kello - kaunis öljyvärinen kellotaulu. Rakastan sitä.
Translated by Google Nina - 21. helmikuuta 2022
Tämä tarkastelu tehtiin alun perin Ladies D1245 perusteella
Naisten sarja naisille, naisille ja tytöille
Hieno sarja. Todella superkello rahalle. Bling blingin kanssa tai ilman. Kaikenlaisissa väreissä jokaiseen asuun ja tilanteeseen.
Translated by Google Stine - 3. helmikuuta 2022
Tämä tarkastelu tehtiin alun perin Ladies D1198 perusteella

Kirjoita oma arvostelusi

Vain rekisteröityneet asiakkaat voivat kirjoittaa arvostelun.