Ditur Työkalusetti kellon rannekkeen säätämiseen KXD0389

Säästä 64%

Hinta: 34,00 €

Specialpris 12,00 €

Varastossa

  • Valtuutettu jälleenmyyjä
  • Hintatakuu
  • 99 päivän palautusoikeus
  • Yksityiskohdat
  • Lisätietoja
  • Arvostelut
Yksityiskohdat

Yksityiskohdat

Työkalusetti kellon rannekkeen säätämiseen

Jos kellosi ranneke tarvitsee säätämistä, tämä on sinulle sopiva työkalu! Tällä työkalulla säästät aikaa ja rahaa, sillä voit säätää ranneketta itse, turvautumatta kellopuodin apuun.

Setti sisältää vasaran, pihdit, kolme tapintyöntäjää ja muovisen kellonpitäjän. Seuraa allaolevia ohjeita käyttääksesi työkalusarjaa oikealla tavalla:

  1. Aseta kello kellonpitäjään
  2. Käytä tapintyöntäjää ja vasaraa työntääksesi tapin irti rannekkeesta. Rannekkeen takana olevat pienet nuolet kertovat, mihin suuntaan pitäisi työntää niitä
  3. Kun tappi irtoaa, poista se käyttämällä sormiasi tai pihtejä
  4. Kun olet poistanut halutun määrän lenkkejä, tapit tulee laittaa päinvastaiseen suuntaan kuin poistaessa ja sitten liittää rannekkeen päät takaisin yhteen
Ditur
Ditur takaa korkealaatuisia tuotteita alhaisilla hinnoilla. Laadun taatakseen, Ditur on vastuussa monien tuotteiden suunnittelu- ja tuotantoprosessista, joka varmistaa kilpailukykyiset hinnat.
Parhaat edut!
Diturilla saat aina 99 päivän palautusoikeuden ja nopean ja luotettavan toimituksen sekä hintatakuun valtuutettujen myyjien tarjoamista tuotteista. Tämän lisäksi tehokas asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan kaikkien kysymysten kanssa.
Valtuutettu jälleenmyyjä
Ditur on tämän tuotteen valtuutettu vähittäismyyjä. Tämä tarkoittaa, että saat varmuudella 100% alkuperäisen tuotteen, kun teet ostoksia meillä.
2 vuoden takuu
Ditur on huipputason jälleenmyyjä, minkä vuoksi tällä tuotteella on 2 vuoden takuu. Tämä tarkoittaa sitä, että 2 vuoden ajan siitä, kun olet saanut tuotteen, voit reklamoida valmistusvirheistä ja vioista.
Lisätietoja
Yleistä
Tuotenumero KXD0389
EAN 5740002796604
Tarvikkeet Työkalu
Brändi Ditur Ditur takaa korkealaatuisia tuotteita alhaisilla hinnoilla. Laadun taatakseen, Ditur on vastuussa monien tuotteiden suunnittelu- ja tuotantoprosessista, joka varmistaa kilpailukykyiset hinnat.
Muotoilu
Materiaali Muovi Ruostumaton teräs
Väri Harmaa
Arvostelut

Muiden asiakkaiden arvostelu tästä tuotteesta

Hyvä setti
Mukava pieni työkalusarja, ei enempää eikä vähempää. Olen todella tyytyväinen sarjaani ja käytän sitä aina kun ostan uuden kellon.
Translated by Google Lauritz - 10. heinäkuuta 2022
setti toimii
Setti toimii niin kuin pitääkin, ja nyt voit tehdä sen kotona 5 minuutissa
Translated by Google Kevin - 6. heinäkuuta 2022
Hyvä setti
Se on hyvä setti, olen järjestänyt tällä setillä yli 70 kelloa ja se kestää edelleen, hyvä ostos????????????
Translated by Google Jesper Martin - 7. toukokuuta 2022
kiitos hienosta setistä
Ostin tämän kellooni, koska epäilin, voisiko se tehdä edes niillä työkaluilla, joita minulla oli. Kävi ilmi, etten voinut, joten ostin tämän setin kanssa, rannekorun korjaamiseen meni vain 5 minuuttia ja nyt se sopii täydellisesti. kiitos, se oli helppoa.
Translated by Google Rune K. J. - 2. toukokuuta 2022
Juuri mitä kaipasin
Todella hyvä ja halpa setti! Minulla on kello, jossa olen käyttänyt yli tunnin yrittäessäni purkaa linkkiä ilman menestystä. (Tuhoasin useita linkitystyökaluja prosessin aikana.) Joten ostin tämän sarjan ja yritin uudelleen. Kesti alle 5 minuuttia tehdä kolme niveltä, jotka minun piti tehdä tällä sarjalla. Kiitos! ????
Translated by Google Daniel - 23. huhtikuuta 2022
Hieno
Saat mitä maksat täältä. Mutta sitä voidaan käyttää siihen mihin sen kuuluukin
Translated by Google Lars - 20. huhtikuuta 2022

Kirjoita oma arvostelusi

Vain rekisteröityneet asiakkaat voivat kirjoittaa arvostelun.