Mallikokoelma

Garmin Instinct 010-02064-01

329,00 €

Loppu varastosta

  • Valtuutettu jälleenmyyjä
  • Hintatakuu
  • 99 päivän palautusoikeus
  • Yksityiskohdat
  • Lisätietoja
  • Arvostelut
Yksityiskohdat

Yksityiskohdat

Lataa sovellus
Yhdistääksesi tämän kellon puhelimeesi, lataa Garmin Connect -sovellus App Storesta tai Google Playsta. Tässä sovelluksessa löydät asiaankuuluvat asennusohjeet.
Parhaat edut!
Diturilla saat aina 99 päivän palautusoikeuden ja nopean ja luotettavan toimituksen sekä hintatakuun valtuutettujen myyjien tarjoamista tuotteista. Tämän lisäksi tehokas asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan kaikkien kysymysten kanssa.
Valtuutettu jälleenmyyjä
Ditur on tämän tuotteen valtuutettu vähittäismyyjä. Tämä tarkoittaa, että saat varmuudella 100% alkuperäisen tuotteen, kun teet ostoksia meillä.
2 vuoden takuu
Ditur on huipputason jälleenmyyjä, minkä vuoksi tällä tuotteella on 2 vuoden takuu. Tämä tarkoittaa sitä, että 2 vuoden ajan siitä, kun olet saanut tuotteen, voit reklamoida valmistusvirheistä ja vioista.
Lisätietoja
Yleistä
Tuotenumero 010-02064-01
EAN 753759214579
Kellon tyyppi Rannekello
Sukupuoli Unisex
Brändi Garmin
Koneisto
Koneisto Älykello Älykellot ovat nopeasti suosiotaan nostava trendi, koska niissä on niin paljon toimintoja verrattuna klassisiin kelloihin. Jokaisen älykellon sydämessä on useita sensoreita sisältävä mikrosiru, joka hallinnoi kaikkia tietoja, joita kello voi kerätä ja näyttää kellon kellotaulussa tai älypuhelimessa. Tällaisia ovat esimerkiksi pulssin seuranta, musiikin hallinta, kalenteri GPS jne.
Muotoilu
Kellolaatikon väri Beige
Kellotaulun väri Näyttö
Bezelin väri Valkoinen
Rannekkeen väri Harmaa
Ranneke Hartsi Hartsiranneke on hyvä vaihtoehto, jos kumiranneke on mielestäsi hieman liian pehmeä. Se on erittäin kestävä ja siksi suosittu urheilu-, fitness- ja digitaalikelloissa. Näitä hihnoja käytetään usein armeijassa, koska niitä voi käyttää kaikentyyppisissä tuulissa ja säissä ja ne ovat hyvin jäykkiä.
Rungon materiaali Hartsi Kello on tehty jäykästä hartsista. Hartsi on materiaaliltaan samantapaista, kuin kumi, mutta vahvempaa, mikä tekee siitä sopivan urheilu- ja sotilasvarusteisiin.
Koko
Rungon leveys 45 mm Huomio! Jokainen puolikas tai neljännes halkaisijan pituudessa pyöristetään lähimpään kokonaislukuun.
Rungon syvyys 13 mm
Rannekkeen leveys 22 mm
Tekniset tiedot
APP Garmin Connect Yhdistääksesi tämän kellon puhelimeesi, lataa Garmin Connect -sovellus App Storesta tai Google Playsta. Tässä sovelluksessa löydät asiaankuuluvat asennusohjeet.
Vesitiiviys 10 ATM / 100 m Kello on vedenkestävä 100 metriin asti. Tämä tarkoittaa sitä, että sitä voi käyttää uidessa, snorkkeloidessa ja sukeltaessa. Jos sukellat ammattimaisesti, suosittelemme kelloa, joka on vedenkestävä ainakin 200 metriin asti.
Lasi Gorilla Glass Corning tuottaa maailmankuulua ‘Gorilla Glass’ -lasia, joka on hyvin kestävän tyyppinen lasi, joita useat modernit valmistajat ovat alkaneet käyttämään kelloissaan. Näihin kuuluvia brändejä ovat Garmin, Paul Rich ja Samsung. Tämän tyyppinen lasi on tuotettu erittäin teknologisen prosessin kautta, joka takaa hyvin ohuen lasin, joka on äärimmäisen vahvaa ja iskun- ja naarmunkestävää. Tähän tulokseen päästään useiden sulatusprosessien kautta.
Ominaisuudet Aktiivisuustoiminnot Tässä kellossa on aktiivisuustoimintoja, joiden avulla voi mitata esim. askelia, matkaa ja liikuntaminuutteja. Älytoiminnot Kellon älytoiminnot antavat sinulle mahdollisuuden vastaanottaa ilmoituksia, kun saat viestejä tai soittoja tai yhdistät Bluetoothiin ja/tai Wifiin. Fitness-toiminnot Kellossa on fitness-toimintoja, jotka ovat hyödyllisiä esimerkiksi sykeseurannassa kuntosalilla. Harjoittelu- suunnittelu- ja analyysitoiminnot Juoksutoiminnot Tämä kello pystyy mittaamaan mm. matkan ja juoksudynamiikkasi juoksutoiminnoillaan. Päivämäärän näyttö Pyöräilytoiminnot Tämän kellon pyöräilytoiminnoilla voit esimerkiksi seurata polkupyöräretkesi pituutta. Sekuntikello Terveydenseuranta Tässä kellossa on terveysseuranta, joka esimerkiksi pitää kirjaa leposykkeestä, unesta ja stressitasoista. Turvallisuus- ja jäljitystoiminnot Kello on varustettu turvallisuus- ja jäljitysominaisuuksilla, mukaan lukien tapahtuman tunnistus, jolloin sijaintisi lähetetään reaaliajassa hätäyhteyshenkilöillesi onnettomuustapauksissa. Huomio: Tämä vaatii sitä, että sinulla on älypuhelin mukana ja yhteys siihen Bluetoothilla. Uintitoiminnot Tämän kellon uintitoimintojen avulla voit seurata uintiasi, kuten nopeutta ja uintimatkaa. Ulkoilmatoiminnot Tässä kellossa on ulkoilmatoimintoja, joilla voi mitata esim. korkeuden tai matkan kohteeseen.
Arvostelut
Jaa mielipiteesi ja auta muita asiakkaita löytämään oikea tuote. Jaa mielipiteesi tuotteesta

Kirjoita oma arvostelusi

Vain rekisteröityneet asiakkaat voivat kirjoittaa arvostelun.