Mallikokoelma

Garmin Vivomove Luxe 010-02241-01

Säästä 27%

Hinta: 539,00 €

Specialpris 389,00 €

Loppu varastosta

  • Valtuutettu jälleenmyyjä
  • Hintatakuu
  • 99 päivän palautusoikeus
  • Yksityiskohdat
  • Lisätietoja
  • Arvostelut
Yksityiskohdat

Yksityiskohdat

Lataa sovellus
Yhdistääksesi tämän kellon puhelimeesi, lataa Garmin Connect -sovellus App Storesta tai Google Playsta. Tässä sovelluksessa löydät asiaankuuluvat asennusohjeet.
Parhaat edut!
Diturilla saat aina 99 päivän palautusoikeuden ja nopean ja luotettavan toimituksen sekä hintatakuun valtuutettujen myyjien tarjoamista tuotteista. Tämän lisäksi tehokas asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan kaikkien kysymysten kanssa.
Valtuutettu jälleenmyyjä
Ditur on tämän tuotteen valtuutettu vähittäismyyjä. Tämä tarkoittaa, että saat varmuudella 100% alkuperäisen tuotteen, kun teet ostoksia meillä.
2 vuoden takuu
Ditur on huipputason jälleenmyyjä, minkä vuoksi tällä tuotteella on 2 vuoden takuu. Tämä tarkoittaa sitä, että 2 vuoden ajan siitä, kun olet saanut tuotteen, voit reklamoida valmistusvirheistä ja vioista.
Lisätietoja
Yleistä
Tuotenumero 010-02241-01
EAN 0753759234515
Kellon tyyppi Rannekello
Sukupuoli Naisten
Brändi Garmin
Koneisto
Koneisto Älykello Älykellot ovat nopeasti suosiotaan nostava trendi, koska niissä on niin paljon toimintoja verrattuna klassisiin kelloihin. Jokaisen älykellon sydämessä on useita sensoreita sisältävä mikrosiru, joka hallinnoi kaikkia tietoja, joita kello voi kerätä ja näyttää kellon kellotaulussa tai älypuhelimessa. Tällaisia ovat esimerkiksi pulssin seuranta, musiikin hallinta, kalenteri GPS jne.
Muotoilu
Kellolaatikon väri Ruusukulta
Kellotaulun väri Näyttö
Rannekkeen väri Beige
Ranneke Aito nahka Ranneke, joka on tehty korkealaatuisesta, aidosta nahasta. Kevyt ja mukava pitää pitkiäkin aikoja.
Rungon materiaali Ruostumaton teräs Kello on tehty ruostumattomasta teräksestä, joka takaa pitkän kestävyyden ja laadun.
Koko
Rungon leveys 42 mm Huomio! Jokainen puolikas tai neljännes halkaisijan pituudessa pyöristetään lähimpään kokonaislukuun.
Rungon syvyys 12 mm
Rannekkeen leveys 20 mm
Paino (ilman pakettia) 60 g
Tekniset tiedot
APP Garmin Connect Yhdistääksesi tämän kellon puhelimeesi, lataa Garmin Connect -sovellus App Storesta tai Google Playsta. Tässä sovelluksessa löydät asiaankuuluvat asennusohjeet.
Vesitiiviys 5 ATM / 50 m Kello on vedenkestävä 50 metriin asti. Tämä tarkoittaa sitä, että se kestää vesiroiskeet, sateen, käsienpesun jne. Suosittelemme käyttämään vähintään 100 metriin asti vedenkestävää kelloa, jos haluat olla vedessä kello kädessä.
Lasi Mineraalilasi Kellossa on temperoitu mineraalilasi, joka tarkoittaa sitä, että lasi on lämpökäsitelty, jotta naarmujen ja lasin rikkoutumisen riski olisi pienempi.
Ominaisuudet Aktiivisuustoiminnot Tässä kellossa on aktiivisuustoimintoja, joiden avulla voi mitata esim. askelia, matkaa ja liikuntaminuutteja. Älytoiminnot Kellon älytoiminnot antavat sinulle mahdollisuuden vastaanottaa ilmoituksia, kun saat viestejä tai soittoja tai yhdistät Bluetoothiin ja/tai Wifiin. Fitness-toiminnot Kellossa on fitness-toimintoja, jotka ovat hyödyllisiä esimerkiksi sykeseurannassa kuntosalilla. Harjoittelu- suunnittelu- ja analyysitoiminnot Juoksutoiminnot Tämä kello pystyy mittaamaan mm. matkan ja juoksudynamiikkasi juoksutoiminnoillaan. Päivämäärän näyttö Pyöräilytoiminnot Tämän kellon pyöräilytoiminnoilla voit esimerkiksi seurata polkupyöräretkesi pituutta. Sekuntikello Terveydenseuranta Tässä kellossa on terveysseuranta, joka esimerkiksi pitää kirjaa leposykkeestä, unesta ja stressitasoista. Uintitoiminnot Tämän kellon uintitoimintojen avulla voit seurata uintiasi, kuten nopeutta ja uintimatkaa.
Arvostelut
Jaa mielipiteesi ja auta muita asiakkaita löytämään oikea tuote. Jaa mielipiteesi tuotteesta

Kirjoita oma arvostelusi

Vain rekisteröityneet asiakkaat voivat kirjoittaa arvostelun.