Mallikokoelma

Garmin Vivomove Luxe 010-02241-03

Säästä 16%

Hinta: 589,00 €

Specialpris 489,00 €

Varastossa Vain 2 jäljellä!

  • Valtuutettu jälleenmyyjä
  • Hintatakuu
  • 99 päivän palautusoikeus
  • Yksityiskohdat
  • Lisätietoja
  • Arvostelut
Yksityiskohdat

Yksityiskohdat

Lataa sovellus
Yhdistääksesi tämän kellon puhelimeesi, lataa Garmin Connect -sovellus App Storesta tai Google Playsta. Tässä sovelluksessa löydät asiaankuuluvat asennusohjeet.
Garmin
Garmin tunnetaan ensisijaisesti navigointijärjestelmistään. Yritys onkin yksi johtavista auto-, ilmailu- ja merenkulkujärjestelmien valmistajista. Nyt Garminin teknologiaa hyödynnetään myös kellojen tuotannossa aktiivisuuden mittaamiseen. Jos siis haluat seurata sykettä, askelmäärää, kulutusta tai unta, on Garmin takuuvarma valinta.
Parhaat edut!
Diturilla saat aina 99 päivän palautusoikeuden ja nopean ja luotettavan toimituksen sekä hintatakuun valtuutettujen myyjien tarjoamista tuotteista. Tämän lisäksi tehokas asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan kaikkien kysymysten kanssa.
Valtuutettu jälleenmyyjä
Ditur on tämän tuotteen valtuutettu vähittäismyyjä. Tämä tarkoittaa, että saat varmuudella 100% alkuperäisen tuotteen, kun teet ostoksia meillä.
2 vuoden takuu
Ditur on huipputason jälleenmyyjä, minkä vuoksi tällä tuotteella on 2 vuoden takuu. Tämä tarkoittaa sitä, että 2 vuoden ajan siitä, kun olet saanut tuotteen, voit reklamoida valmistusvirheistä ja vioista.
Lisätietoja
Yleistä
Tuotenumero 010-02241-03
EAN 0753759234539
Kellon tyyppi Rannekello
Sukupuoli Miesten
Brändi Garmin Garmin tunnetaan ensisijaisesti navigointijärjestelmistään. Yritys onkin yksi johtavista auto-, ilmailu- ja merenkulkujärjestelmien valmistajista. Nyt Garminin teknologiaa hyödynnetään myös kellojen tuotannossa aktiivisuuden mittaamiseen. Jos siis haluat seurata sykettä, askelmäärää, kulutusta tai unta, on Garmin takuuvarma valinta.
Koneisto
Koneisto Hybridi Kellokoneisto on hybridi, mikä tarkoittaa sitä, että se on omaksunut elementtejä sekä modernista älykellosta, että analogisesta kvartsikoneistosta. Tämä tarkoittaa, että saat pitää joitakin perinteisten kellojen karismaattisia muotoiluominaisuuksia, mutta saat silti samalla paljon älytoimintoja.
Muotoilu
Kellolaatikon väri Teräs
Kellotaulun väri Näyttö
Rannekkeen väri Teräs
Ranneke Verkkoranneke Korkealaatuinen verkkoranneke. Useimpia verkkohihnoja voi säätää helposti sopimaan ranteeseesi. Ne tuntuvat mukavilta ranteessa ja ovat äärimmäisen kestäviä.
Rungon materiaali Ruostumaton teräs Kello on tehty ruostumattomasta teräksestä, joka takaa pitkän kestävyyden ja laadun.
Koko
Rungon leveys 42 mm Huomio! Jokainen puolikas tai neljännes halkaisijan pituudessa pyöristetään lähimpään kokonaislukuun.
Rannekkeen leveys 20 mm
Tekniset tiedot
APP Garmin Connect Yhdistääksesi tämän kellon puhelimeesi, lataa Garmin Connect -sovellus App Storesta tai Google Playsta. Tässä sovelluksessa löydät asiaankuuluvat asennusohjeet.
Vesitiiviys 5 ATM / 50 m Kello on vedenkestävä 50 metriin asti. Tämä tarkoittaa sitä, että se kestää vesiroiskeet, sateen, käsienpesun jne. Suosittelemme käyttämään vähintään 100 metriin asti vedenkestävää kelloa, jos haluat olla vedessä kello kädessä.
Lasi Gorilla Glass Corning tuottaa maailmankuulua ‘Gorilla Glass’ -lasia, joka on hyvin kestävän tyyppinen lasi, joita useat modernit valmistajat ovat alkaneet käyttämään kelloissaan. Näihin kuuluvia brändejä ovat Garmin, Paul Rich ja Samsung. Tämän tyyppinen lasi on tuotettu erittäin teknologisen prosessin kautta, joka takaa hyvin ohuen lasin, joka on äärimmäisen vahvaa ja iskun- ja naarmunkestävää. Tähän tulokseen päästään useiden sulatusprosessien kautta.
Ominaisuudet Aktiivisuustoiminnot Tässä kellossa on aktiivisuustoimintoja, joiden avulla voi mitata esim. askelia, matkaa ja liikuntaminuutteja. Älytoiminnot Kellon älytoiminnot antavat sinulle mahdollisuuden vastaanottaa ilmoituksia, kun saat viestejä tai soittoja tai yhdistät Bluetoothiin ja/tai Wifiin. Päivämäärän näyttö Sekuntikello Terveydenseuranta Tässä kellossa on terveysseuranta, joka esimerkiksi pitää kirjaa leposykkeestä, unesta ja stressitasoista.
Arvostelut
Jaa mielipiteesi ja auta muita asiakkaita löytämään oikea tuote. Jaa mielipiteesi tuotteesta

Kirjoita oma arvostelusi

Vain rekisteröityneet asiakkaat voivat kirjoittaa arvostelun.