IK Colouring 98147 Black/Gold

139,00 €

Varastossa

  • Valtuutettu jälleenmyyjä
  • Hintatakuu
  • 99 päivän palautusoikeus
  • Yksityiskohdat
  • Lisätietoja
  • Arvostelut
Yksityiskohdat

Yksityiskohdat

IK Colouring
IK Colouring on brändi, joka pyrkii seuraamaan markkinoiden uusimpia trendejä. He tekevät sen tuottamalla uusia, moderneja kelloja, jotka on räätälöity uusien trendien mukaan.

Tästä syystä IK Colouringia sanotaan ilmiselväksi valinnaksi, jos haluat olla muodin edelläkävijä. Tämä strategia on tuottanut läheistä yhteistyötä Euroopan suurimpien muotitalojen kanssa. IK Colouring on rakentanut itselleen suuren suosion Tanskan markkiinoilla viimeisten vuosien aikana huippulaatuisten ja modernien miesten kellojen ansiosta. Toisin kuin monet muut miesten kellot Tanskan markkinoilla, IK Colouringin kellot ovat mekaanista, mikä tarkoittaa, että niissä on fyysinen kellokoneisto.
Parhaat edut!
Diturilla saat aina 99 päivän palautusoikeuden ja nopean ja luotettavan toimituksen sekä hintatakuun valtuutettujen myyjien tarjoamista tuotteista. Tämän lisäksi tehokas asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan kaikkien kysymysten kanssa.
Valtuutettu jälleenmyyjä
Ditur on tämän tuotteen valtuutettu vähittäismyyjä. Tämä tarkoittaa, että saat varmuudella 100% alkuperäisen tuotteen, kun teet ostoksia meillä.
2 vuoden takuu
Ditur on huipputason jälleenmyyjä, minkä vuoksi tällä tuotteella on 2 vuoden takuu. Tämä tarkoittaa sitä, että 2 vuoden ajan siitä, kun olet saanut tuotteen, voit reklamoida valmistusvirheistä ja vioista.
Lisätietoja
Yleistä
Tuotenumero 98147
EAN 4895188407002
Kellon tyyppi Rannekello
Sukupuoli Miesten
Brändi IK Colouring IK Colouring on brändi, joka pyrkii seuraamaan markkinoiden uusimpia trendejä. He tekevät sen tuottamalla uusia, moderneja kelloja, jotka on räätälöity uusien trendien mukaan. Tästä syystä IK Colouringia sanotaan ilmiselväksi valinnaksi, jos haluat olla muodin edelläkävijä. Tämä strategia on tuottanut läheistä yhteistyötä Euroopan suurimpien muotitalojen kanssa. IK Colouring on rakentanut itselleen suuren suosion Tanskan markkiinoilla viimeisten vuosien aikana huippulaatuisten ja modernien miesten kellojen ansiosta. Toisin kuin monet muut miesten kellot Tanskan markkinoilla, IK Colouringin kellot ovat mekaanista, mikä tarkoittaa, että niissä on fyysinen kellokoneisto.
Koneisto
Koneisto Automaattinen Kellokoneisto on automaattinen, mikä tarkoittaa, että kellossa ei ole paristoa, vaan se saa sen sijaan virtansa generoidusta energiasta, joka tapahtuu, kun kelloa käytetään. Automaattisen koneiston avulla saat pitkäkestoisen kellon, jota kellontekijät arvostavat.
Käyntivara 24 tuntia Kellolla on käyttövaraa 24 tuntia
Muotoilu
Kellolaatikon väri Teräs
Kellotaulun väri Musta
Bezelin väri Kulta
Rannekkeen väri Kulta Teräs
Ranneke Metalliranneke Mukava metalliranneke, joka on tehty laatuteräksestä. Tätä metalliranneketta voi helposti säätää sopivalla työkalulla. Huomaa, että flex-hihnoja EI voi säätää. Kaksivärinen Kaksivärinen metallihina antaa kellolle erikoislaatuisen ulkonäön yhdistämällä kaksi teräsväriä.
Rungon materiaali Ruostumaton teräs Kello on tehty ruostumattomasta teräksestä, joka takaa pitkän kestävyyden ja laadun.
Koko
Rungon leveys 42 mm Huomio! Jokainen puolikas tai neljännes halkaisijan pituudessa pyöristetään lähimpään kokonaislukuun.
Rungon syvyys 14 mm
Rannekkeen leveys 20 mm
Tekniset tiedot
Vesitiiviys 3 ATM / 30 m Kello on vedenkestävä 30 metriin asti. Tämä tarkoittaa sitä, että se kestää vesiroiskeet, sateen, käsienpesun jne., mutta ei uimista tai muita vesiaktiviteetteja.
Lasi Mineraalilasi Kellossa on temperoitu mineraalilasi, joka tarkoittaa sitä, että lasi on lämpökäsitelty, jotta naarmujen ja lasin rikkoutumisen riski olisi pienempi.
Ominaisuudet Kronografit Kronografit ovat pyöreitä ympyröitä kellotaulussa ja palvelevat eri tarkoituksia, esim. näyttävät sekunteja, minuutteja tai viikonpäiviä. Päivämäärän näyttö
Arvostelut
Jaa mielipiteesi ja auta muita asiakkaita löytämään oikea tuote. Jaa mielipiteesi tuotteesta

Kirjoita oma arvostelusi

Vain rekisteröityneet asiakkaat voivat kirjoittaa arvostelun.