Mallikokoelma

IK Colouring S52

Säästä 36%

Hinta: 109,00 €

Specialpris 69,00 €

Varastossa Vain 1 jäljellä!

  • Valtuutettu jälleenmyyjä
  • Hintatakuu
  • 99 päivän palautusoikeus
  • Yksityiskohdat
  • Lisätietoja
  • Arvostelut
Yksityiskohdat

Yksityiskohdat

IK Colouring
IK Colouring on brändi, joka pyrkii seuraamaan markkinoiden uusimpia trendejä. He tekevät sen tuottamalla uusia, moderneja kelloja, jotka on räätälöity uusien trendien mukaan.

Tästä syystä IK Colouringia sanotaan ilmiselväksi valinnaksi, jos haluat olla muodin edelläkävijä. Tämä strategia on tuottanut läheistä yhteistyötä Euroopan suurimpien muotitalojen kanssa. IK Colouring on rakentanut itselleen suuren suosion Tanskan markkiinoilla viimeisten vuosien aikana huippulaatuisten ja modernien miesten kellojen ansiosta. Toisin kuin monet muut miesten kellot Tanskan markkinoilla, IK Colouringin kellot ovat mekaanista, mikä tarkoittaa, että niissä on fyysinen kellokoneisto.
Parhaat edut!
Diturilla saat aina 99 päivän palautusoikeuden ja nopean ja luotettavan toimituksen sekä hintatakuun valtuutettujen myyjien tarjoamista tuotteista. Tämän lisäksi tehokas asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan kaikkien kysymysten kanssa.
Valtuutettu jälleenmyyjä
Ditur on tämän tuotteen valtuutettu vähittäismyyjä. Tämä tarkoittaa, että saat varmuudella 100% alkuperäisen tuotteen, kun teet ostoksia meillä.
2 vuoden takuu
Ditur on huipputason jälleenmyyjä, minkä vuoksi tällä tuotteella on 2 vuoden takuu. Tämä tarkoittaa sitä, että 2 vuoden ajan siitä, kun olet saanut tuotteen, voit reklamoida valmistusvirheistä ja vioista.
Lisätietoja
Yleistä
Tuotenumero 51879
Kellon tyyppi Rannekello
Sukupuoli Miesten
Brändi IK Colouring IK Colouring on brändi, joka pyrkii seuraamaan markkinoiden uusimpia trendejä. He tekevät sen tuottamalla uusia, moderneja kelloja, jotka on räätälöity uusien trendien mukaan. Tästä syystä IK Colouringia sanotaan ilmiselväksi valinnaksi, jos haluat olla muodin edelläkävijä. Tämä strategia on tuottanut läheistä yhteistyötä Euroopan suurimpien muotitalojen kanssa. IK Colouring on rakentanut itselleen suuren suosion Tanskan markkiinoilla viimeisten vuosien aikana huippulaatuisten ja modernien miesten kellojen ansiosta. Toisin kuin monet muut miesten kellot Tanskan markkinoilla, IK Colouringin kellot ovat mekaanista, mikä tarkoittaa, että niissä on fyysinen kellokoneisto.
Koneisto
Koneisto Automaattinen Kellokoneisto on automaattinen, mikä tarkoittaa, että kellossa ei ole paristoa, vaan se saa sen sijaan virtansa generoidusta energiasta, joka tapahtuu, kun kelloa käytetään. Automaattisen koneiston avulla saat pitkäkestoisen kellon, jota kellontekijät arvostavat.
Käyntivara 24 tuntia Kellolla on käyttövaraa 24 tuntia
Muotoilu
Kellolaatikon väri Teräs
Kellotaulun väri Ruskea
Bezelin väri Teräs
Rannekkeen väri Teräs
Ranneke Metalliranneke Mukava metalliranneke, joka on tehty laatuteräksestä. Tätä metalliranneketta voi helposti säätää sopivalla työkalulla. Huomaa, että flex-hihnoja EI voi säätää.
Rungon materiaali Ruostumaton teräs Kello on tehty ruostumattomasta teräksestä, joka takaa pitkän kestävyyden ja laadun.
Koko
Rungon leveys 42 mm Huomio! Jokainen puolikas tai neljännes halkaisijan pituudessa pyöristetään lähimpään kokonaislukuun.
Rungon syvyys 14 mm
Rannekkeen leveys 20 mm
Tekniset tiedot
Vesitiiviys 5 ATM / 50 m Kello on vedenkestävä 50 metriin asti. Tämä tarkoittaa sitä, että se kestää vesiroiskeet, sateen, käsienpesun jne. Suosittelemme käyttämään vähintään 100 metriin asti vedenkestävää kelloa, jos haluat olla vedessä kello kädessä.
Lasi Mineraalilasi Kellossa on temperoitu mineraalilasi, joka tarkoittaa sitä, että lasi on lämpökäsitelty, jotta naarmujen ja lasin rikkoutumisen riski olisi pienempi.
Ominaisuudet Kronografit Kronografit ovat pyöreitä ympyröitä kellotaulussa ja palvelevat eri tarkoituksia, esim. näyttävät sekunteja, minuutteja tai viikonpäiviä.
Arvostelut
Jaa mielipiteesi ja auta muita asiakkaita löytämään oikea tuote. Jaa mielipiteesi tuotteesta

Kirjoita oma arvostelusi

Vain rekisteröityneet asiakkaat voivat kirjoittaa arvostelun.