Mallikokoelma

Invicta Pro Diver 8927OB

Säästä 32%

Hinta: 249,00 €

Specialpris 169,00 €

Loppu varastosta

  • Valtuutettu jälleenmyyjä
  • Hintatakuu
  • 99 päivän palautusoikeus
  • Yksityiskohdat
  • Lisätietoja
  • Arvostelut
Yksityiskohdat

Yksityiskohdat

Invicta
Kellot ovat yleistä liiketoimintaa Sveitsissä. Ei olekaan yllättävää, että Invicta perustettiin La Chaux-de-Fondsin kaupungissa Sveitsissä. Invicta perustettiin jo vuonna 1837 ja nimi tarkoittaa latinaksi “voittamatonta”. Invicta on toiminut kelloalalla yli 180 vuotta, joten näyttää todellakin siltä, että Invicta on voittamaton.

Invicta keskittyy korkeaan laatuun ja pyrkii tuottamaan mekaanisia kelloja, joihin kaikilla on varaa.
Parhaat edut!
Diturilla saat aina 99 päivän palautusoikeuden ja nopean ja luotettavan toimituksen sekä hintatakuun valtuutettujen myyjien tarjoamista tuotteista. Tämän lisäksi tehokas asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan kaikkien kysymysten kanssa.
Valtuutettu jälleenmyyjä
Ditur on tämän tuotteen valtuutettu vähittäismyyjä. Tämä tarkoittaa, että saat varmuudella 100% alkuperäisen tuotteen, kun teet ostoksia meillä.
2 vuoden takuu
Ditur on huipputason jälleenmyyjä, minkä vuoksi tällä tuotteella on 2 vuoden takuu. Tämä tarkoittaa sitä, että 2 vuoden ajan siitä, kun olet saanut tuotteen, voit reklamoida valmistusvirheistä ja vioista.
Lisätietoja
Yleistä
Tuotenumero 8927OB
EAN 0886678183227
Kellon tyyppi Rannekello
Sukupuoli Miesten
Brändi Invicta Kellot ovat yleistä liiketoimintaa Sveitsissä. Ei olekaan yllättävää, että Invicta perustettiin La Chaux-de-Fondsin kaupungissa Sveitsissä. Invicta perustettiin jo vuonna 1837 ja nimi tarkoittaa latinaksi “voittamatonta”. Invicta on toiminut kelloalalla yli 180 vuotta, joten näyttää todellakin siltä, että Invicta on voittamaton. Invicta keskittyy korkeaan laatuun ja pyrkii tuottamaan mekaanisia kelloja, joihin kaikilla on varaa.
Koneisto
Koneisto Automaattinen Kellokoneisto on automaattinen, mikä tarkoittaa, että kellossa ei ole paristoa, vaan se saa sen sijaan virtansa generoidusta energiasta, joka tapahtuu, kun kelloa käytetään. Automaattisen koneiston avulla saat pitkäkestoisen kellon, jota kellontekijät arvostavat.
Käyntivara 41 tuntia Kellolla on käyttövaraa 41 tuntia
Muotoilu
Kellolaatikon väri Teräs
Kellotaulun väri Musta
Bezelin väri Musta
Rannekkeen väri Kulta Teräs
Ranneke Metalliranneke Mukava metalliranneke, joka on tehty laatuteräksestä. Tätä metalliranneketta voi helposti säätää sopivalla työkalulla. Huomaa, että flex-hihnoja EI voi säätää. Kaksivärinen Kaksivärinen metallihina antaa kellolle erikoislaatuisen ulkonäön yhdistämällä kaksi teräsväriä.
Rungon materiaali Ruostumaton teräs Kello on tehty ruostumattomasta teräksestä, joka takaa pitkän kestävyyden ja laadun.
Koko
Rungon leveys 40 mm Huomio! Jokainen puolikas tai neljännes halkaisijan pituudessa pyöristetään lähimpään kokonaislukuun.
Rungon syvyys 14 mm
Rannekkeen leveys 20 mm
Tekniset tiedot
Vesitiiviys 20 ATM / 200 m Tämä kello on vedenkestävä 200 metriin asti, mikä tarkoittaa, että sitä voi käyttää uidessa, snorkkeloidessa ja sukeltaessa
Lasi Mineraalilasi Kellossa on temperoitu mineraalilasi, joka tarkoittaa sitä, että lasi on lämpökäsitelty, jotta naarmujen ja lasin rikkoutumisen riski olisi pienempi.
Ominaisuudet Päivämäärän näyttö Ruuvikruunu Ruuvattava kruunu täytyy ruuvata hyvin tiukasti kelloon, jotta vesi pysyy paineessa ulkona.
Arvostelut
Jaa mielipiteesi ja auta muita asiakkaita löytämään oikea tuote. Jaa mielipiteesi tuotteesta

Kirjoita oma arvostelusi

Vain rekisteröityneet asiakkaat voivat kirjoittaa arvostelun.