Mallikokoelma

Mulhouse mokkaranneke 20 mm KXD0333

29,00 €

Loppu varastosta

  • Valtuutettu jälleenmyyjä
  • Hintatakuu
  • 99 päivän palautusoikeus
  • Yksityiskohdat
  • Lisätietoja
  • Arvostelut
Yksityiskohdat

Yksityiskohdat

Mulhouse
Mulhouse myy korkealaatuisia tuotteita alhaisiin hintoihin Diturin monien asiakkaiden iloksi. Täydellinen esimerkki hintansa arvoisesta tuotteesta. Mulhousen valikoimassa on paljon kelloja ja lisävarusteita.
Parhaat edut!
Diturilla saat aina 99 päivän palautusoikeuden ja nopean ja luotettavan toimituksen sekä hintatakuun valtuutettujen myyjien tarjoamista tuotteista. Tämän lisäksi tehokas asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan kaikkien kysymysten kanssa.
Valtuutettu jälleenmyyjä
Ditur on tämän tuotteen valtuutettu vähittäismyyjä. Tämä tarkoittaa, että saat varmuudella 100% alkuperäisen tuotteen, kun teet ostoksia meillä.
2 vuoden takuu
Ditur on huipputason jälleenmyyjä, minkä vuoksi tällä tuotteella on 2 vuoden takuu. Tämä tarkoittaa sitä, että 2 vuoden ajan siitä, kun olet saanut tuotteen, voit reklamoida valmistusvirheistä ja vioista.
Lisätietoja
Yleistä
Tuotenumero KXD0333
EAN 5740002795461
Tarvikkeet Kelloranneke
Brändi Mulhouse Mulhouse myy korkealaatuisia tuotteita alhaisiin hintoihin Diturin monien asiakkaiden iloksi. Täydellinen esimerkki hintansa arvoisesta tuotteesta. Mulhousen valikoimassa on paljon kelloja ja lisävarusteita.
Muotoilu
Rannekkeen väri Ruskea
Ranneke Aito nahka Ranneke, joka on tehty korkealaatuisesta, aidosta nahasta. Kevyt ja mukava pitää pitkiäkin aikoja. Mokka Kaunis mokkaranneke on tehty aidosta nahasta. ranneke on kevyt ja mukava pitää, mutta myös rustiikkinen ja kestävä.
Koko
Rannekkeen leveys 20 mm
Paino (ilman pakettia) 100 g
Arvostelut

Muiden asiakkaiden arvostelu tästä tuotteesta

Fantastinen hihna
Fantastinen herkullinen hihna, erittäin mukava ja todella mukava, suosikki!
Translated by Google Simon - 5. huhtikuuta 2022
Tämä tarkastelu tehtiin alun perin mokkaranneke 22 mm KXD0442 perusteella

Kirjoita oma arvostelusi

Vain rekisteröityneet asiakkaat voivat kirjoittaa arvostelun.