Paul Rich Star Dust Rosegold 45mm

Säästä 29%

Hinta: 369,00 €

Specialpris 258,95 €

Varastossa Vain 1 jäljellä!

  • Valtuutettu jälleenmyyjä
  • Hintatakuu
  • 99 päivän palautusoikeus
  • Yksityiskohdat
  • Lisätietoja
  • Arvostelut
Yksityiskohdat

Yksityiskohdat

Paul Rich
Paul Rich aloitti pienenä pop-up-kauppana New Yorkissa ja on sittemmin kasvanut huomattavaksi miesten ja naisten kellojen brändiksi. Nykyään Paul Rich tuottaa maailman moderneimpiin ja kauneimpiin kuuluvia kelloja äärimmäisen sopivin hinnoin.
Parhaat edut!
Diturilla saat aina 99 päivän palautusoikeuden ja nopean ja luotettavan toimituksen sekä hintatakuun valtuutettujen myyjien tarjoamista tuotteista. Tämän lisäksi tehokas asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan kaikkien kysymysten kanssa.
Valtuutettu jälleenmyyjä
Ditur on tämän tuotteen valtuutettu vähittäismyyjä. Tämä tarkoittaa, että saat varmuudella 100% alkuperäisen tuotteen, kun teet ostoksia meillä.
2 vuoden takuu
Ditur on huipputason jälleenmyyjä, minkä vuoksi tällä tuotteella on 2 vuoden takuu. Tämä tarkoittaa sitä, että 2 vuoden ajan siitä, kun olet saanut tuotteen, voit reklamoida valmistusvirheistä ja vioista.
Lisätietoja
Yleistä
Tuotenumero PR SD Rose Gold 45 mm
EAN 649985901041
Kellon tyyppi Rannekello
Sukupuoli Miesten
Brändi Paul Rich Paul Rich aloitti pienenä pop-up-kauppana New Yorkissa ja on sittemmin kasvanut huomattavaksi miesten ja naisten kellojen brändiksi. Nykyään Paul Rich tuottaa maailman moderneimpiin ja kauneimpiin kuuluvia kelloja äärimmäisen sopivin hinnoin.
Koneisto
Koneisto Kvartsi Kellokoneisto on kvartsia, joka tarkoittaa, että se on paristokäyttöinen. Kvartsikoneistoa on helppo ylläpitää ja sen ansiosta kello on aina oikeassa.
Muotoilu
Kellolaatikon väri Ruusukulta
Kellotaulun väri Sininen
Rannekkeen väri Ruusukulta
Ranneke Metalliranneke Mukava metalliranneke, joka on tehty laatuteräksestä. Tätä metalliranneketta voi helposti säätää sopivalla työkalulla. Huomaa, että flex-hihnoja EI voi säätää.
Rungon materiaali Ruostumaton teräs Kello on tehty ruostumattomasta teräksestä, joka takaa pitkän kestävyyden ja laadun.
Koko
Rungon leveys 45 mm Huomio! Jokainen puolikas tai neljännes halkaisijan pituudessa pyöristetään lähimpään kokonaislukuun.
Rungon syvyys 11 mm
Rannekkeen leveys 20 mm
Tekniset tiedot
Vesitiiviys 5 ATM / 50 m Kello on vedenkestävä 50 metriin asti. Tämä tarkoittaa sitä, että se kestää vesiroiskeet, sateen, käsienpesun jne. Suosittelemme käyttämään vähintään 100 metriin asti vedenkestävää kelloa, jos haluat olla vedessä kello kädessä.
Lasi Mineraalilasi Kellossa on temperoitu mineraalilasi, joka tarkoittaa sitä, että lasi on lämpökäsitelty, jotta naarmujen ja lasin rikkoutumisen riski olisi pienempi.
Arvostelut

Muiden asiakkaiden arvostelu tästä tuotteesta

Hieno kello
Se on todella hieno ulkoasu, jos pidät joistakin suuremmista kelloista
Translated by Google Tobias - 8. heinäkuuta 2022
Tämä tarkastelu tehtiin alun perin Star Dust Gold 45mm perusteella
Todella mahtava !!
Se on nimensä mukainen, mega hieno kello, melko iso, mutta se toimii! Ehkä olin epäonninen, mutta hyvin vaikea sopeutua. Mutta erittäin onnistunut ja uskomattoman kaunis!!
Translated by Google ICE - 11. tammikuuta 2022
Tämä tarkastelu tehtiin alun perin Star Dust Silver 45mm perusteella

Kirjoita oma arvostelusi

Vain rekisteröityneet asiakkaat voivat kirjoittaa arvostelun.