Seiko 5 Sports Automatic SRPD53K1

299,00 €

Varastossa

  • Valtuutettu jälleenmyyjä
  • Hintatakuu
  • 99 päivän palautusoikeus
  • Yksityiskohdat
  • Lisätietoja
  • Arvostelut
Yksityiskohdat

Yksityiskohdat

Seiko
Japanilainen nimi Seiko tarkoittaa sekä hienostunutta, että menestyvää. Tämän vuoksi nimi sopii mainiosti brändin historiaan ja asemaan nykymarkkinoilla. Seikon tavoite on olla aina askel edellä kilpailijoitaan ja tämä filosofia sopii sekä brändin kehitykseen, että siihen, kuinka he ajattelevat kelloja nykyään.

Japanilainen brändi on aina ollut askeleen edellä kilpailijoitaan ja kun ostat Seiko-kellon saat takuuvarmasti kellon, joka sisältää uusinta teknologiaa, innovatiivisuutta ja aina nykyaikaisella muotoilulla.
Parhaat edut!
Diturilla saat aina 99 päivän palautusoikeuden ja nopean ja luotettavan toimituksen sekä hintatakuun valtuutettujen myyjien tarjoamista tuotteista. Tämän lisäksi tehokas asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan kaikkien kysymysten kanssa.
Valtuutettu jälleenmyyjä
Ditur on tämän tuotteen valtuutettu vähittäismyyjä. Tämä tarkoittaa, että saat varmuudella 100% alkuperäisen tuotteen, kun teet ostoksia meillä.
2 vuoden takuu
Ditur on huipputason jälleenmyyjä, minkä vuoksi tällä tuotteella on 2 vuoden takuu. Tämä tarkoittaa sitä, että 2 vuoden ajan siitä, kun olet saanut tuotteen, voit reklamoida valmistusvirheistä ja vioista.
Lisätietoja
Yleistä
Tuotenumero SRPD53K1
EAN 4954628232342
Kellon tyyppi Rannekello
Sukupuoli Miesten
Brändi Seiko Japanilainen nimi Seiko tarkoittaa sekä hienostunutta, että menestyvää. Tämän vuoksi nimi sopii mainiosti brändin historiaan ja asemaan nykymarkkinoilla. Seikon tavoite on olla aina askel edellä kilpailijoitaan ja tämä filosofia sopii sekä brändin kehitykseen, että siihen, kuinka he ajattelevat kelloja nykyään. Japanilainen brändi on aina ollut askeleen edellä kilpailijoitaan ja kun ostat Seiko-kellon saat takuuvarmasti kellon, joka sisältää uusinta teknologiaa, innovatiivisuutta ja aina nykyaikaisella muotoilulla.
Koneisto
Koneisto Automaattinen Kellokoneisto on automaattinen, mikä tarkoittaa, että kellossa ei ole paristoa, vaan se saa sen sijaan virtansa generoidusta energiasta, joka tapahtuu, kun kelloa käytetään. Automaattisen koneiston avulla saat pitkäkestoisen kellon, jota kellontekijät arvostavat.
Kaliiperi Seiko 4R36
Käyntivara 41 tuntia Kellolla on käyttövaraa 41 tuntia
Muotoilu
Kellolaatikon väri Teräs
Kellotaulun väri Sininen
Bezelin väri Sininen Punainen
Rannekkeen väri Teräs
Ranneke Metalliranneke Mukava metalliranneke, joka on tehty laatuteräksestä. Tätä metalliranneketta voi helposti säätää sopivalla työkalulla. Huomaa, että flex-hihnoja EI voi säätää.
Rungon materiaali 316L ruostumaton teräs Kello on tehty 316L ruostumattomasta teräksestä, jota pidetään parhaan laatuisena teräksenä kellojen tuotannossa. Sitä kuvaillaan naarmunkestäväksi ja kovaksi materiaaliksi.
Koko
Rungon leveys 43 mm Huomio! Jokainen puolikas tai neljännes halkaisijan pituudessa pyöristetään lähimpään kokonaislukuun.
Rungon syvyys 13 mm
Pituus 46 mm
Rannekkeen leveys 22 mm
Rannekkeen pituus 17 cm
Paino (ilman pakettia) 166 g
Tekniset tiedot
Vesitiiviys 10 ATM / 100 m Kello on vedenkestävä 100 metriin asti. Tämä tarkoittaa sitä, että sitä voi käyttää uidessa, snorkkeloidessa ja sukeltaessa. Jos sukellat ammattimaisesti, suosittelemme kelloa, joka on vedenkestävä ainakin 200 metriin asti.
Lasi Hardlex Crystal Mineralglas Hardlex on lasityyppi, joka on tehty yhdistämällä piidioksidia ja booritrioksidia pääainesosina, sitä kutsutaan myös borosilikaattilasiksi. Lasi tunnetaan länsimaissa “Pyrexinä”, mutta sen lisäksi, että se kestää kovia lämpötiloja ja muutenkin kovia olosuhteita, on se myös kevyttä ja sillä on korkeat sähköä eristävät ominaisuudet. (joka on tärkeää kellokoneiston tarkkuuden kannalta). Se on kemikaaliresistantti ja naarmunkestävä.
Soljen tyyppi Linkkulukko
Läpinäkyvä takakansi Kyllä
Arvostelut

Muiden asiakkaiden arvostelu tästä tuotteesta

Kaiken lisäksi tyytyväinen
Olen ollut Seiko-fani joka päivä, tämä kello ei ole poikkeus ollenkaan
Translated by Google Lars - 2. toukokuuta 2022
Tämä tarkastelu tehtiin alun perin 5 Sports Automatic SRPD55K1 perusteella
Super kello
Laadukas herkullinen kello
Translated by Google Dan - 13. joulukuuta 2021

Kirjoita oma arvostelusi

Vain rekisteröityneet asiakkaat voivat kirjoittaa arvostelun.