Mallikokoelma

Seiko Kinetic SKA785P1

309,00 €

Varastossa Vain 3 jäljellä!

  • Valtuutettu jälleenmyyjä
  • Hintatakuu
  • 99 päivän palautusoikeus
  • Yksityiskohdat
  • Lisätietoja
  • Arvostelut
Yksityiskohdat

Yksityiskohdat

Seiko
Seiko on japania ja tarkoittaa sekä hienostunutta että menestyvää. Nimi sopiikin erinomaisesti brändin historiaan ja asemaan nykymarkkinoilla. Seikon tavoitteena on olla aina askeleen edellä, ja tämä filosofia kuvaakin hyvin sekä brändiä että sen kellojen kehitystä.

Seiko-kello on tae uusimmasta teknologiasta, innovatiivisuudesta ja modernista designista.
Parhaat edut!
Diturilla saat aina 99 päivän palautusoikeuden ja nopean ja luotettavan toimituksen sekä hintatakuun valtuutettujen myyjien tarjoamista tuotteista. Tämän lisäksi tehokas asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan kaikkien kysymysten kanssa.
Valtuutettu jälleenmyyjä
Ditur on tämän tuotteen valtuutettu vähittäismyyjä. Tämä tarkoittaa, että saat varmuudella 100% alkuperäisen tuotteen, kun teet ostoksia meillä.
2 vuoden takuu
Ditur on huipputason jälleenmyyjä, minkä vuoksi tällä tuotteella on 2 vuoden takuu. Tämä tarkoittaa sitä, että 2 vuoden ajan siitä, kun olet saanut tuotteen, voit reklamoida valmistusvirheistä ja vioista.
Lisätietoja
Yleistä
Tuotenumero SKA785P1
EAN 4954628225511
Kellon tyyppi Rannekello
Sukupuoli Miesten
Brändi Seiko Seiko on japania ja tarkoittaa sekä hienostunutta että menestyvää. Nimi sopiikin erinomaisesti brändin historiaan ja asemaan nykymarkkinoilla. Seikon tavoitteena on olla aina askeleen edellä, ja tämä filosofia kuvaakin hyvin sekä brändiä että sen kellojen kehitystä. Seiko-kello on tae uusimmasta teknologiasta, innovatiivisuudesta ja modernista designista.
Koneisto
Koneisto Kvartsi Kellokoneisto on kvartsia, joka tarkoittaa, että se on paristokäyttöinen. Kvartsikoneistoa on helppo ylläpitää ja sen ansiosta kello on aina oikeassa.
Energia Kinetic Kinetic on Seikon käyttämä teknologia. Se on sisäinen sähkögeneraattori, joka toimii ranteen kineettisen liikkeen avulla. Generoitu sähkö varastoidaan ladattavaan akkuun, joka tarvitsee korvata vain harvoin.
Kaliiperi Seiko 5M82
Muotoilu
Kellolaatikon väri Teräs
Kellotaulun väri Musta
Bezelin väri Musta
Rannekkeen väri Teräs
Ranneke Metalliranneke Mukava metalliranneke, joka on tehty laatuteräksestä. Tätä metalliranneketta voi helposti säätää sopivalla työkalulla. Huomaa, että flex-hihnoja EI voi säätää.
Rungon materiaali 316L ruostumaton teräs Kello on tehty 316L ruostumattomasta teräksestä, jota pidetään parhaan laatuisena teräksenä kellojen tuotannossa. Sitä kuvaillaan naarmunkestäväksi ja kovaksi materiaaliksi.
Koko
Rungon leveys 43 mm Huomio! Jokainen puolikas tai neljännes halkaisijan pituudessa pyöristetään lähimpään kokonaislukuun.
Rungon syvyys 12 mm
Paino (ilman pakettia) 149 g
Tekniset tiedot
Vesitiiviys 10 ATM / 100 m Kello on vedenkestävä 100 metriin asti. Tämä tarkoittaa sitä, että sitä voi käyttää uidessa, snorkkeloidessa ja sukeltaessa. Jos sukellat ammattimaisesti, suosittelemme kelloa, joka on vedenkestävä ainakin 200 metriin asti.
Lasi Hardlex Crystal Mineralglas Hardlex on lasityyppi, joka on tehty yhdistämällä piidioksidia ja booritrioksidia pääainesosina, sitä kutsutaan myös borosilikaattilasiksi. Lasi tunnetaan länsimaissa “Pyrexinä”, mutta sen lisäksi, että se kestää kovia lämpötiloja ja muutenkin kovia olosuhteita, on se myös kevyttä ja sillä on korkeat sähköä eristävät ominaisuudet. (joka on tärkeää kellokoneiston tarkkuuden kannalta). Se on kemikaaliresistantti ja naarmunkestävä.
Ominaisuudet Päivämäärän näyttö
Arvostelut
Jaa mielipiteesi ja auta muita asiakkaita löytämään oikea tuote. Jaa mielipiteesi tuotteesta

Kirjoita oma arvostelusi

Vain rekisteröityneet asiakkaat voivat kirjoittaa arvostelun.