Skagen Denmark Signatur SKW2837

Säästä 14%

Hinta: 139,00 €

Specialpris 119,00 €

Varastossa

  • Valtuutettu jälleenmyyjä
  • Hintatakuu
  • 99 päivän palautusoikeus
  • Yksityiskohdat
  • Lisätietoja
  • Arvostelut
Yksityiskohdat

Yksityiskohdat

Skagen Denmark
Skagen Denmarkin kellot ovat malliesimerkkejä tanskalaisesta muotoilusta ja laadusta. Niiden moderni, ajaton ja leikkisä muotoilu ja korkea laatu varmistavat, että kello sopii taatusti kaikkiin tilanteisiin.

Skagen on valmistanut minimalistisia ja ajattomia kelloja edulliseen hintaan jo 30 vuoden ajan. Yksi menestyksen salaisuus lienee klassisen muotoilun ja laadun yhdistäminen kilpailukykyiseen hintaan.
Parhaat edut!
Diturilla saat aina 99 päivän palautusoikeuden ja nopean ja luotettavan toimituksen sekä hintatakuun valtuutettujen myyjien tarjoamista tuotteista. Tämän lisäksi tehokas asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan kaikkien kysymysten kanssa.
Valtuutettu jälleenmyyjä
Ditur on tämän tuotteen valtuutettu vähittäismyyjä. Tämä tarkoittaa, että saat varmuudella 100% alkuperäisen tuotteen, kun teet ostoksia meillä.
2 vuoden takuu
Ditur on huipputason jälleenmyyjä, minkä vuoksi tällä tuotteella on 2 vuoden takuu. Tämä tarkoittaa sitä, että 2 vuoden ajan siitä, kun olet saanut tuotteen, voit reklamoida valmistusvirheistä ja vioista.
Lisätietoja
Yleistä
Tuotenumero SKW2837
EAN 4013496878523
Kellon tyyppi Rannekello
Sukupuoli Naisten
Brändi Skagen Denmark Skagen Denmarkin kellot ovat malliesimerkkejä tanskalaisesta muotoilusta ja laadusta. Niiden moderni, ajaton ja leikkisä muotoilu ja korkea laatu varmistavat, että kello sopii taatusti kaikkiin tilanteisiin. Skagen on valmistanut minimalistisia ja ajattomia kelloja edulliseen hintaan jo 30 vuoden ajan. Yksi menestyksen salaisuus lienee klassisen muotoilun ja laadun yhdistäminen kilpailukykyiseen hintaan.
Koneisto
Koneisto Kvartsi Kellokoneisto on kvartsia, joka tarkoittaa, että se on paristokäyttöinen. Kvartsikoneistoa on helppo ylläpitää ja sen ansiosta kello on aina oikeassa.
Muotoilu
Kellolaatikon väri Ruusukulta
Kellotaulun väri Sininen
Bezelin väri Kulta
Rannekkeen väri Ruusukulta
Ranneke Verkkoranneke Korkealaatuinen verkkoranneke. Useimpia verkkohihnoja voi säätää helposti sopimaan ranteeseesi. Ne tuntuvat mukavilta ranteessa ja ovat äärimmäisen kestäviä.
Rungon materiaali Ruostumaton teräs Kello on tehty ruostumattomasta teräksestä, joka takaa pitkän kestävyyden ja laadun.
Koko
Rungon leveys 30 mm Huomio! Jokainen puolikas tai neljännes halkaisijan pituudessa pyöristetään lähimpään kokonaislukuun.
Rungon syvyys 6 mm
Rannekkeen leveys 14 mm
Tekniset tiedot
Vesitiiviys 3 ATM / 30 m Kello on vedenkestävä 30 metriin asti. Tämä tarkoittaa sitä, että se kestää vesiroiskeet, sateen, käsienpesun jne., mutta ei uimista tai muita vesiaktiviteetteja.
Lasi Mineraalilasi Kellossa on temperoitu mineraalilasi, joka tarkoittaa sitä, että lasi on lämpökäsitelty, jotta naarmujen ja lasin rikkoutumisen riski olisi pienempi.
Arvostelut

Muiden asiakkaiden arvostelu tästä tuotteesta

Ajaton kello
Ajaton kello kauniilla designilla. Rakastan puhtaita linjoja, mutta sen piti olla muutaman mm suurempi, koska minun voi olla vähän vaikea nähdä aikaa.
Translated by Google Camilla Petersen - 20. toukokuuta 2022
Tämä tarkastelu tehtiin alun perin Signatur SKW2692 perusteella
Kiva matka
Hieno kello, mutta minun on vähän vaikea nähdä kellonaikaa. Mutta todella hieno muotoilu.
Translated by Google Louise Rasmussen - 20. toukokuuta 2022
Tämä tarkastelu tehtiin alun perin Signatur SKW2693 perusteella
Puhdas muotoilu
Siitä on tullut vähän valtavirran klassikko, mutta se on edelleen suosikkini!
Translated by Google Marie - 25. huhtikuuta 2022
Tämä tarkastelu tehtiin alun perin Signatur SKW2692 perusteella
Tyylikäs
Tämä kello on ollut minulla nyt monta vuotta ja se on edelleen suosikkikelloni, joka mielestäni koristaa käsivarttani yhtä paljon kuin rannekoru! Tyylikkäin ja yksinkertaisin kelloni, joka minulla on ja jokapäiväinen suosikkini!
Translated by Google MHK - 21. huhtikuuta 2022
Tämä tarkastelu tehtiin alun perin Signatur SKW2693 perusteella
Tyylikäs
Pieni kiva kello, annoin sen tyttöystävälleni, eikä hän ole ottanut sitä pois sen jälkeen. Hyvä laatukello rahalle
Translated by Google ICE - 11. tammikuuta 2022
Tämä tarkastelu tehtiin alun perin Signatur SKW2693 perusteella

Kirjoita oma arvostelusi

Vain rekisteröityneet asiakkaat voivat kirjoittaa arvostelun.