Mallikokoelma

Timex Automatic Waterbury TW2T69800

269,00 €

Varastossa

  • Valtuutettu jälleenmyyjä
  • Hintatakuu
  • 99 päivän palautusoikeus
  • Yksityiskohdat
  • Lisätietoja
  • Arvostelut
Yksityiskohdat

Yksityiskohdat

Timex
Timex on ikoninen amerikkalainen kellobrändi, joka tunnetaan ajattomista malleistaan. Vuonna 1854 perustettu Timexillä on aina ollut silmää kaikille asiakkaille sopivien innovatiivisten mestariteosten luomiseen.

Timex-kellot ovat olleet osa kuluttajien elämää yli 160 vuoden ajan ja ovat nykyään yhdistelmä huippuluokan italialaista suunnittelua ja saksalaista insinöörityötä. Timexillä on laaja ja monipuolinen valikoima, josta löytyy sopiva tyyli jokaiselle.
Parhaat edut!
Diturilla saat aina 99 päivän palautusoikeuden ja nopean ja luotettavan toimituksen sekä hintatakuun valtuutettujen myyjien tarjoamista tuotteista. Tämän lisäksi tehokas asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan kaikkien kysymysten kanssa.
Valtuutettu jälleenmyyjä
Ditur on tämän tuotteen valtuutettu vähittäismyyjä. Tämä tarkoittaa, että saat varmuudella 100% alkuperäisen tuotteen, kun teet ostoksia meillä.
2 vuoden takuu
Ditur on huipputason jälleenmyyjä, minkä vuoksi tällä tuotteella on 2 vuoden takuu. Tämä tarkoittaa sitä, että 2 vuoden ajan siitä, kun olet saanut tuotteen, voit reklamoida valmistusvirheistä ja vioista.
Lisätietoja
Yleistä
Tuotenumero TW2T69800
EAN 0753048888085
Kellon tyyppi Rannekello
Sukupuoli Miesten
Brändi Timex Timex on ikoninen amerikkalainen kellobrändi, joka tunnetaan ajattomista malleistaan. Vuonna 1854 perustettu Timexillä on aina ollut silmää kaikille asiakkaille sopivien innovatiivisten mestariteosten luomiseen. Timex-kellot ovat olleet osa kuluttajien elämää yli 160 vuoden ajan ja ovat nykyään yhdistelmä huippuluokan italialaista suunnittelua ja saksalaista insinöörityötä. Timexillä on laaja ja monipuolinen valikoima, josta löytyy sopiva tyyli jokaiselle.
Koneisto
Koneisto Kvartsi Kellokoneisto on kvartsia, joka tarkoittaa, että se on paristokäyttöinen. Kvartsikoneistoa on helppo ylläpitää ja sen ansiosta kello on aina oikeassa.
Muotoilu
Kellolaatikon väri Teräs
Kellotaulun väri Musta
Bezelin väri Teräs
Rannekkeen väri Teräs
Ranneke Metalliranneke Mukava metalliranneke, joka on tehty laatuteräksestä. Tätä metalliranneketta voi helposti säätää sopivalla työkalulla. Huomaa, että flex-hihnoja EI voi säätää.
Rungon materiaali Ruostumaton teräs Kello on tehty ruostumattomasta teräksestä, joka takaa pitkän kestävyyden ja laadun.
Koko
Rungon leveys 42 mm Huomio! Jokainen puolikas tai neljännes halkaisijan pituudessa pyöristetään lähimpään kokonaislukuun.
Rannekkeen leveys 20 mm
Tekniset tiedot
Vesitiiviys 5 ATM / 50 m Kello on vedenkestävä 50 metriin asti. Tämä tarkoittaa sitä, että se kestää vesiroiskeet, sateen, käsienpesun jne. Suosittelemme käyttämään vähintään 100 metriin asti vedenkestävää kelloa, jos haluat olla vedessä kello kädessä.
Lasi Mineraalilasi Kellossa on temperoitu mineraalilasi, joka tarkoittaa sitä, että lasi on lämpökäsitelty, jotta naarmujen ja lasin rikkoutumisen riski olisi pienempi.
Ominaisuudet Päivämäärän näyttö
Arvostelut
Jaa mielipiteesi ja auta muita asiakkaita löytämään oikea tuote. Jaa mielipiteesi tuotteesta

Kirjoita oma arvostelusi

Vain rekisteröityneet asiakkaat voivat kirjoittaa arvostelun.