Tommy Hilfiger Pippa 1781920

149,00 €

Varastossa

  • Valtuutettu jälleenmyyjä
  • Hintatakuu
  • 99 päivän palautusoikeus
  • Yksityiskohdat
  • Lisätietoja
  • Arvostelut
Yksityiskohdat

Yksityiskohdat

Tommy Hilfiger
Tommy Hilfiger on monien tuntema merkki, ja hyvästä syystä! Onhan se yksi maailman suurimmista muotitaloista. Jo perustamisvuodestaan 1984 lähtien Tommy Hilfiger on edustanut modernia suunnittelua, joka seuraa aina viimeisimpiä trendejä. Myös merkin kelloissa yhdistyvät laatu ja tyylikäs muotoilu moderniksi lopputulokseksi.
Parhaat edut!
Diturilla saat aina 99 päivän palautusoikeuden ja nopean ja luotettavan toimituksen sekä hintatakuun valtuutettujen myyjien tarjoamista tuotteista. Tämän lisäksi tehokas asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan kaikkien kysymysten kanssa.
Valtuutettu jälleenmyyjä
Ditur on tämän tuotteen valtuutettu vähittäismyyjä. Tämä tarkoittaa, että saat varmuudella 100% alkuperäisen tuotteen, kun teet ostoksia meillä.
2 vuoden takuu
Ditur on huipputason jälleenmyyjä, minkä vuoksi tällä tuotteella on 2 vuoden takuu. Tämä tarkoittaa sitä, että 2 vuoden ajan siitä, kun olet saanut tuotteen, voit reklamoida valmistusvirheistä ja vioista.
Lisätietoja
Yleistä
Tuotenumero 1781920
EAN 7613272273718
Kellon tyyppi Rannekello
Sukupuoli Naisten
Brändi Tommy Hilfiger Tommy Hilfiger on monien tuntema merkki, ja hyvästä syystä! Onhan se yksi maailman suurimmista muotitaloista. Jo perustamisvuodestaan 1984 lähtien Tommy Hilfiger on edustanut modernia suunnittelua, joka seuraa aina viimeisimpiä trendejä. Myös merkin kelloissa yhdistyvät laatu ja tyylikäs muotoilu moderniksi lopputulokseksi.
Koneisto
Koneisto Kvartsi Kellokoneisto on kvartsia, joka tarkoittaa, että se on paristokäyttöinen. Kvartsikoneistoa on helppo ylläpitää ja sen ansiosta kello on aina oikeassa.
Muotoilu
Kellolaatikon väri Teräs
Kellotaulun väri Teräs
Bezelin väri Teräs
Rannekkeen väri Teräs
Ranneke Verkkoranneke Korkealaatuinen verkkoranneke. Useimpia verkkohihnoja voi säätää helposti sopimaan ranteeseesi. Ne tuntuvat mukavilta ranteessa ja ovat äärimmäisen kestäviä.
Rungon materiaali Ruostumaton teräs Kello on tehty ruostumattomasta teräksestä, joka takaa pitkän kestävyyden ja laadun.
Koko
Rungon leveys 35 mm Huomio! Jokainen puolikas tai neljännes halkaisijan pituudessa pyöristetään lähimpään kokonaislukuun.
Rungon syvyys 6 mm
Rannekkeen leveys 16 mm
Paino (ilman pakettia) 50 g
Tekniset tiedot
Vesitiiviys 3 ATM / 30 m Kello on vedenkestävä 30 metriin asti. Tämä tarkoittaa sitä, että se kestää vesiroiskeet, sateen, käsienpesun jne., mutta ei uimista tai muita vesiaktiviteetteja.
Lasi Mineraalilasi Kellossa on temperoitu mineraalilasi, joka tarkoittaa sitä, että lasi on lämpökäsitelty, jotta naarmujen ja lasin rikkoutumisen riski olisi pienempi.
Soljen tyyppi Solkilukko
Arvostelut

Muiden asiakkaiden arvostelu tästä tuotteesta

Monet yksityiskohdat
Tämä kello on niin kiva. Kaikki upeat yksityiskohdat tekevät tästä yhden suosikeistani! Lisäksi se voidaan mukauttaa pieniin ranteisiini
Translated by Google Maria Clausen - 20. toukokuuta 2022
Kaunis kello!!
Tämä kello on niin kaunis! Rakastan pehmeää verkkohihnaa, se sopii niin kauniisti ranteeni ympärille.
Translated by Google Jenna Bendixen - 20. toukokuuta 2022

Kirjoita oma arvostelusi

Vain rekisteröityneet asiakkaat voivat kirjoittaa arvostelun.