Mallikokoelma

Tommy Hilfiger Ari 1781977

249,00 €

Loppu varastosta

  • Valtuutettu jälleenmyyjä
  • Hintatakuu
  • 99 päivän palautusoikeus
  • Yksityiskohdat
  • Lisätietoja
  • Arvostelut
Yksityiskohdat

Yksityiskohdat

Tommy Hilfiger
Tommy Hilfiger on monille tuttu nimi ja hyvästä syystä. Tommy Hilfiger on yksi maailman suurimmista muotitaloista ja siitä lähtien, kun Tommy Hilfiger perusti brändin vuonna 1984 New Yorkissa, se on edustanut modernia muotoilua, joka seuraa viimeisimpiä trendejä. Brändin kellokokoelma ei ole poikkeus ja ikoninen muotitalo onnistuu yhdistämään muotoilun ja laadukkuuden saadakseen modernin lopputuloksen.
Parhaat edut!
Diturilla saat aina 99 päivän palautusoikeuden ja nopean ja luotettavan toimituksen sekä hintatakuun valtuutettujen myyjien tarjoamista tuotteista. Tämän lisäksi tehokas asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan kaikkien kysymysten kanssa.
Valtuutettu jälleenmyyjä
Ditur on tämän tuotteen valtuutettu vähittäismyyjä. Tämä tarkoittaa, että saat varmuudella 100% alkuperäisen tuotteen, kun teet ostoksia meillä.
2 vuoden takuu
Ditur on huipputason jälleenmyyjä, minkä vuoksi tällä tuotteella on 2 vuoden takuu. Tämä tarkoittaa sitä, että 2 vuoden ajan siitä, kun olet saanut tuotteen, voit reklamoida valmistusvirheistä ja vioista.
Lisätietoja
Yleistä
Tuotenumero 1781977
EAN 7613272300414
Kellon tyyppi Rannekello
Sukupuoli Naisten
Brändi Tommy Hilfiger Tommy Hilfiger on monille tuttu nimi ja hyvästä syystä. Tommy Hilfiger on yksi maailman suurimmista muotitaloista ja siitä lähtien, kun Tommy Hilfiger perusti brändin vuonna 1984 New Yorkissa, se on edustanut modernia muotoilua, joka seuraa viimeisimpiä trendejä. Brändin kellokokoelma ei ole poikkeus ja ikoninen muotitalo onnistuu yhdistämään muotoilun ja laadukkuuden saadakseen modernin lopputuloksen.
Koneisto
Koneisto Kvartsi Kellokoneisto on kvartsia, joka tarkoittaa, että se on paristokäyttöinen. Kvartsikoneistoa on helppo ylläpitää ja sen ansiosta kello on aina oikeassa.
Muotoilu
Kellolaatikon väri Kulta
Kellotaulun väri Teräs
Bezelin väri Kulta
Rannekkeen väri Kulta
Ranneke Metalliranneke Mukava metalliranneke, joka on tehty laatuteräksestä. Tätä metalliranneketta voi helposti säätää sopivalla työkalulla. Huomaa, että flex-hihnoja EI voi säätää.
Koriste Kivet
Rungon materiaali Ruostumaton teräs Kello on tehty ruostumattomasta teräksestä, joka takaa pitkän kestävyyden ja laadun.
Koko
Rungon leveys 38 mm Huomio! Jokainen puolikas tai neljännes halkaisijan pituudessa pyöristetään lähimpään kokonaislukuun.
Rungon syvyys 9 mm
Rannekkeen leveys 18 mm
Paino (ilman pakettia) 91 g
Tekniset tiedot
Vesitiiviys 3 ATM / 30 m Kello on vedenkestävä 30 metriin asti. Tämä tarkoittaa sitä, että se kestää vesiroiskeet, sateen, käsienpesun jne., mutta ei uimista tai muita vesiaktiviteetteja.
Lasi Mineraalilasi Kellossa on temperoitu mineraalilasi, joka tarkoittaa sitä, että lasi on lämpökäsitelty, jotta naarmujen ja lasin rikkoutumisen riski olisi pienempi.
Soljen tyyppi Perhoslukko
Ominaisuudet Kronografit Kronografit ovat pyöreitä ympyröitä kellotaulussa ja palvelevat eri tarkoituksia, esim. näyttävät sekunteja, minuutteja tai viikonpäiviä. Sekuntikello
Arvostelut

Muiden asiakkaiden arvostelu tästä tuotteesta

Tyylikäs kello
Todella kaunis kello monilla hienoilla yksityiskohdilla! Pidän siitä, että siinä on kronografit, käytän niitä itsekin usein! 10/10 täältä :)
Translated by Google Sonya Laursen - 20. toukokuuta 2022
WAUW
Se on ja on edelleen suosikkikelloni! Klassinen muotoilu, jossa on niin paljon mukavia yksityiskohtia. Ajattele, että laatu on hyvä, ja se on hinta, jonka voit maksaa! Minusta kaikkien pitäisi harkita tätä!
Translated by Google Charlotte Pallesen - 20. toukokuuta 2022
Tämä tarkastelu tehtiin alun perin Ari 1781976 perusteella
Suosikki!
Niin mielettömän kaunis ja herkullinen kello! Raaka ja naisellinen samaan aikaan! Sopii kaikille metalleille, joten korujen muotoilussa ei ole rajoituksia!
Translated by Google Cecilie - 20. joulukuuta 2021
Tämä tarkastelu tehtiin alun perin Ari 1781976 perusteella
Niin kiva
Todella hieno kello. Rakasta pölynsinistä kellotaulua ja ruusukulta-seppelettä. Mukava käyttää ja helppo säätää. Kuitenkin hieman väsyttävää asettaa päivä ja päivämäärä
Translated by Google Emilie - 13. joulukuuta 2021
Tämä tarkastelu tehtiin alun perin Ari 1781976 perusteella

Kirjoita oma arvostelusi

Vain rekisteröityneet asiakkaat voivat kirjoittaa arvostelun.