Ditur tools for watch back KXD0330

Säästä 14%

Hinta: 34,00 €

Specialpris 29,00 €

Varastossa Vain 3 jäljellä!

  • Valtuutettu jälleenmyyjä
  • Hintatakuu
  • 99 päivän palautusoikeus
  • Yksityiskohdat
  • Lisätietoja
  • Arvostelut
Yksityiskohdat

Yksityiskohdat

Ditur
Ditur takaa korkealaatuisia tuotteita alhaisilla hinnoilla. Laadun taatakseen, Ditur on vastuussa monien tuotteiden suunnittelu- ja tuotantoprosessista, joka varmistaa kilpailukykyiset hinnat.
Parhaat edut!
Diturilla saat aina 99 päivän palautusoikeuden ja nopean ja luotettavan toimituksen sekä hintatakuun valtuutettujen myyjien tarjoamista tuotteista. Tämän lisäksi tehokas asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan kaikkien kysymysten kanssa.
2 vuoden takuu
Ditur on huipputason jälleenmyyjä, minkä vuoksi tällä tuotteella on 2 vuoden takuu. Tämä tarkoittaa sitä, että 2 vuoden ajan siitä, kun olet saanut tuotteen, voit reklamoida valmistusvirheistä ja vioista.
Lisätietoja
Yleistä
Tuotenumero KXD0330
EAN 5740002796635
Tarvikkeet Työkalu
Brändi Ditur Ditur takaa korkealaatuisia tuotteita alhaisilla hinnoilla. Laadun taatakseen, Ditur on vastuussa monien tuotteiden suunnittelu- ja tuotantoprosessista, joka varmistaa kilpailukykyiset hinnat.
Muotoilu
Materiaali Ruostumaton teräs
Väri Sininen
Arvostelut

Muiden asiakkaiden arvostelu tästä tuotteesta

Täytyy olla
Todella hyvä ja helpottaa prosessia paljon, ja olen iloinen, että voin nyt hoitaa kaiken itse ilman, että tarvitsee pelätä lasin rikkoutumista tai naarmuuntumista, kun painan takalaatikoita uudelleen. Ja sitten se on helppo säilyttää, se ei vie mitään
Translated by Google Rasmus J. - 3. toukokuuta 2022
Toimiva
Ajattelin, että oli paljon työkalua takakotelon sulkemiseen, mutta se ei vie paljon tilaa ja helpottaa akun vaihtoa huomattavasti, joten en halua olla minun lisäksi.
Translated by Google Dan - 25. huhtikuuta 2022
Loistava
Minun piti vaihtaa kelloni paristo, enkä voinut vain painaa takakuorta uudelleen käsisyövän takia, kuten olen aiemmin pystynyt muiden kellojeni kanssa. Ostin tämän työkalun ja takakuori pääsi helposti takaisin kelloon!
Translated by Google Mathias - 21. huhtikuuta 2022
Oikein hyvä.
Sinulla on oltava tämä puristin ja saatava kannet kellojen päälle. Toimi täydellisesti.
Translated by Google Tommy - 19. huhtikuuta 2022

Kirjoita oma arvostelusi

Vain rekisteröityneet asiakkaat voivat kirjoittaa arvostelun.