Ditur kellolaatikko puu 20 kellolle musta KXD0516

Säästä 15%

Hinta: 99,00 €

Specialpris 84,00 €

Varastossa

  • Valtuutettu jälleenmyyjä
  • Hintatakuu
  • 99 päivän palautusoikeus
  • Yksityiskohdat
  • Lisätietoja
  • Arvostelut
Yksityiskohdat

Yksityiskohdat

Ditur
Ditur takaa korkealaatuisia tuotteita alhaisilla hinnoilla. Laadun taatakseen, Ditur on vastuussa monien tuotteiden suunnittelu- ja tuotantoprosessista, joka varmistaa kilpailukykyiset hinnat.
Parhaat edut!
Diturilla saat aina 99 päivän palautusoikeuden ja nopean ja luotettavan toimituksen sekä hintatakuun valtuutettujen myyjien tarjoamista tuotteista. Tämän lisäksi tehokas asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan kaikkien kysymysten kanssa.
Valtuutettu jälleenmyyjä
Ditur on tämän tuotteen valtuutettu vähittäismyyjä. Tämä tarkoittaa, että saat varmuudella 100% alkuperäisen tuotteen, kun teet ostoksia meillä.
2 vuoden takuu
Ditur on huipputason jälleenmyyjä, minkä vuoksi tällä tuotteella on 2 vuoden takuu. Tämä tarkoittaa sitä, että 2 vuoden ajan siitä, kun olet saanut tuotteen, voit reklamoida valmistusvirheistä ja vioista.
Lisätietoja
Yleistä
Tuotenumero KXD0516
EAN 5740002796666
Varaston tyyppi Kellorasia
Brändi Ditur Ditur takaa korkealaatuisia tuotteita alhaisilla hinnoilla. Laadun taatakseen, Ditur on vastuussa monien tuotteiden suunnittelu- ja tuotantoprosessista, joka varmistaa kilpailukykyiset hinnat.
Muotoilu
Materiaali Puu
Väri Musta
Pinnoitteen väri Harmaa
Soljen väri Kulta
Tekniset tiedot
Kellolaatikon osastot 20 Kelloa
Arvostelut

Muiden asiakkaiden arvostelu tästä tuotteesta

Super kiva kellolaatikko
Olin itse asiassa ostanut ensin toisen, joka ei laadultaan vastannut odotuksiani, joten vaihdoin sen tähän. Hienoin kellolaatikko, jossa on reilusti tilaa 20:lle naisten kellolle, hieman isommissakin kelloissa on tilaa - niistä isoimmille ja korkeimmille, ei vain laatikossa (joka on hieman alempana kuin kannen alla oleva 'lattia'). Mustaa puuta, kultaraudat ja harmaa velouurimainen sisustus. Näyttää kiinteältä ja kauniin viimeistelyn ansiosta saat sen helposti seisomaan edessä. Tietysti se on kokonsa mukainen, mutta muotoilua on harkittu, joka näyttää kompaktilta ja tyylikkäältä - ei ole mitenkään kömpelö katsoa. Olen etsinyt jotain vastaavaa pitkään, olen siitä täysin närkästynyt ja todella tyytyväinen siihen - siksi se saa suurimman suositukseni.
Translated by Google Mette - 20. kesäkuuta 2022

Kirjoita oma arvostelusi

Vain rekisteröityneet asiakkaat voivat kirjoittaa arvostelun.