Leanschi Vetoketjupussi 1 Kello Ruskea UPO1-CHOC

Varastossa (1 kpl)

3-4 arkipäivän toimitus

99 päivän palautusoikeus

Yksityiskohdat

Yksityiskohdat

Leanschi Vetoketjupussi 1 Kello Ruskea UPO1-CHOC

Leanschi
Leanschi on itävaltalainen luksusbrändi, joka on suunnitellut ja valmistanut huippulaatuisia asusteita vuodesta 2017 lähtien. Kyseessä ovat tuotteet, jotka on valmistettu Saksassa, missä jokaiseen yksityiskohtaan kiinnitetään huomiota, eikä materiaalivalinnoissa tehdä kompromisseja. Leanschi luo upeita tuotteita laatuorientoituneille asiakkaille, jotka haluavat vain parasta. Diturissa myymme muun muassa Leanschin eksklusiivisia kellojen käärijöitä ja kellokoteloita, jotka mahdollistavat arvokkaiden kellojesi säilyttämisen äärimmäisen tyylikkäästi.
Valtuutettu jälleenmyyjä
Ditur on nimetty tämän tuotteen ja tuotemerkin valtuutetuksi jälleenmyyjäksi. Tuote on siis lähetetty meille suoraan tuotemerkiltä, ja voit olla varma, että ostat aidon tuotteen kansainvälisellä palvelulla ja takuulla.
Parhaat edut!
Diturilla saat aina 99 päivän palautusoikeuden ja nopean toimituksen. Lisäksi sovitamme hintamme yhteen muiden valtuutettujen jälleenmyyjien kanssa, joten saat aina parhaan hinnan. Asiantunteva asiakaspalvelutiimimme on myös aina valmiina auttamaan sinua kaikissa kysymyksissäsi.
2 vuoden takuu
Valtuutettuna jälleenmyyjänä Ditur myöntää tuotteelle 2 vuoden takuun ostopäivästä alkaen. Saat siis täyden kansainvälisen 2 vuoden takuun, jonka nojalla voit tehdä valituksen mille tahansa valtuutetulle jälleenmyyjälle ympäri maailmaa, jos valmistusvirheitä ilmenee.

Lisätietoja

Lisätietoja

Yleistä

SKU UPO1-CHOC
EAN 9180000791533
Varaston tyyppi Vetoketjupussi
Vuotta
  • Valtuutettuna jälleenmyyjänä Ditur myöntää tuotteelle 2 vuoden takuun ostopäivästä alkaen. Saat siis täyden kansainvälisen 2 vuoden takuun, jonka nojalla voit tehdä valituksen mille tahansa valtuutetulle jälleenmyyjälle ympäri maailmaa, jos valmistusvirheitä ilmenee. 2 vuotta
Brändi
  • Leanschi on itävaltalainen luksusbrändi, joka on suunnitellut ja valmistanut huippulaatuisia asusteita vuodesta 2017 lähtien. Kyseessä ovat tuotteet, jotka on valmistettu Saksassa, missä jokaiseen yksityiskohtaan kiinnitetään huomiota, eikä materiaalivalinnoissa tehdä kompromisseja. Leanschi luo upeita tuotteita laatuorientoituneille asiakkaille, jotka haluavat vain parasta. Diturissa myymme muun muassa Leanschin eksklusiivisia kellojen käärijöitä ja kellokoteloita, jotka mahdollistavat arvokkaiden kellojesi säilyttämisen äärimmäisen tyylikkäästi. Leanschi

Muotoilu

Materiaali
  • Nahka tuotetaan prosessin kautta, jota kutsutaan parkitsemiseksi, missä lehmän ihoa käsitellään. Parkitusaineita käytetään parkitusprosessissa nahkan parantamiseksi ja kestävyyden lisäämiseksi. Nahka käy sitten läpi kuivaus- ja värjäysprosessin ennen kuin se venytetään ja kiillotetaan lopulta saavuttaakseen halutun kiillon ja tekstuurin. Nahka
Väri Ruskea
Pinnoitteen väri Ruskea

Tekniset

Kellolaatikon lokerot 1 Kello

Toimitus & Palautus

Toimitus & Palautus

TOIMITUS

Diturissa pyrimme toimittamaan pakettisi niin nopeasti, kuin mahdollista, mutta tämä voi vaihdella 3 ja 4 arkipäivää välillä riippuen sijainnistasi.

Pyrimme aina toimittamaan tilauksesi nopeasti ja tehokkaasti, jonka vuoksi olemme valinneet huolellisesti alan parhaat, nopeimmat ja turvallisimmat toimituskeinot ja toimittajat.

Tarjoamme seuraavat toimitusvaihtoehdot:

 

  • Pakettitoimitus

Voit valita paketin toimitettavaksi lähelläsi olevaan pakettipisteeseen Postin tai PostNordin välityksellä. Etsi postinumerollasi ja alueesi pakettipisteet ilmestyvät.

Tämä toimitustapa maksaa 6 €, mutta on ilmainen yli 99 €:n tilauksille.

 

  • Toimitus kotiosoitteeseen

Voit valita paketin toimitettavaksi kotiosoitteeseesi Postin tai PostNordin välityksellä. Sinun täytyy yksinkertaisesti syöttää osoite, johon haluat paketin toimitettavaksi.

Tämä toimitustapa maksaa 8 €.

 

  • DHL Express

DHL Express tarjoaa nopeampaa toimituspalvelua kotiosoitteeseesi 1-2 arkipäivää. Sinun täytyy yksinkertaisesti syöttää osoite, johon haluat paketin toimitettavaksi.

Tämä toimitustapa maksaa 16 €.

 

PALAUTUS

Diturilla myymme vain tuotteita, jotka olemme huolellisesti valinneet ja joiden laadun olemme testanneet. Siksi saat 99 päivän täyden palautusoikeuden, kun ostat tuotteitamme, joka on voimassa sekä verkosta tilatuissa, että kivijalkakaupoista hankituissa tuotteissa. 

Luotamme tuotteidemme laatuun ja hintoihin. Tämän vuoksi annamme sinulle reilusti aikaa pohtia, haluatko pitää uuden ostoksesi ja jotta tunnet olosi turvalliseksi. Tämä tarkoittaa, että voit palauttaa tuotteet 99 päivän kuluessa ostosta, kunhan tuote on samassa kunnossa, kuin toimittaessa.

Diturille on tärkeää antaa aina hyvää asiakaspalvelua, joten jos tarvitset mitä tahansa apua, kokenut asiakaspalvelutiimimme auttaa mielellään sinua. Jos et ole tyytyväinen tuotteeseen, voit palauttaa sen yksinkertaisesti ja helposti täyttämällä ja tulostamalla palautuslomakkeen, jonka löydät täältä.

Arvostelut

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelu
Arvostelet Leanschi Vetoketjupussi 1 Kello Ruskea UPO1-CHOC
loader
Loading...

Lähetit arvostelusi moderoitavaksi

Lue ehdot*