Michael Kors Rannerengas Hopea MKC1206AN040

Varastossa (3 kpl)

3-4 arkipäivän toimitus

99 päivän palautusoikeus

Yksityiskohdat

Yksityiskohdat

Michael Kors Rannerengas Hopea MKC1206AN040

Michael Kors
Michael Kors on maailmanlaajuisesti tunnettu muotibrändi, joka on tehnyt merkittävän vaikutuksen muotimaailmassa. Tarkalla silmällä tyylille ja eleganssille Michael Kors on laajentanut tuotevalikoimaansa sisältämään myös korkealaatuisia kelloja. Brändi yhdistää innovaation perinteeseen, ja heidän kellonsa tunnetaan tarkkuudestaan, kestävyydestään ja poikkeuksellisesta käsityöstään.
Valtuutettu jälleenmyyjä
Ditur on nimetty tämän tuotteen ja tuotemerkin valtuutetuksi jälleenmyyjäksi. Tuote on siis lähetetty meille suoraan tuotemerkiltä, ja voit olla varma, että ostat aidon tuotteen kansainvälisellä palvelulla ja takuulla.
Parhaat edut!
Diturilla saat aina 99 päivän palautusoikeuden ja nopean toimituksen. Lisäksi sovitamme hintamme yhteen muiden valtuutettujen jälleenmyyjien kanssa, joten saat aina parhaan hinnan. Asiantunteva asiakaspalvelutiimimme on myös aina valmiina auttamaan sinua kaikissa kysymyksissäsi.
2 vuoden takuu
Valtuutettuna jälleenmyyjänä Ditur myöntää tuotteelle 2 vuoden takuun ostopäivästä alkaen. Saat siis täyden kansainvälisen 2 vuoden takuun, jonka nojalla voit tehdä valituksen mille tahansa valtuutetulle jälleenmyyjälle ympäri maailmaa, jos valmistusvirheitä ilmenee.

Lisätietoja

Lisätietoja

Yleistä

SKU MKC1206AN040
EAN 4013496537475
Korujen tyyppi Rannerengas
Sukupuoli Naisten
Vuotta
  • Valtuutettuna jälleenmyyjänä Ditur myöntää tuotteelle 2 vuoden takuun ostopäivästä alkaen. Saat siis täyden kansainvälisen 2 vuoden takuun, jonka nojalla voit tehdä valituksen mille tahansa valtuutetulle jälleenmyyjälle ympäri maailmaa, jos valmistusvirheitä ilmenee. 2 vuotta
Brändi
  • Michael Kors on maailmanlaajuisesti tunnettu muotibrändi, joka on tehnyt merkittävän vaikutuksen muotimaailmassa. Tarkalla silmällä tyylille ja eleganssille Michael Kors on laajentanut tuotevalikoimaansa sisältämään myös korkealaatuisia kelloja. Brändi yhdistää innovaation perinteeseen, ja heidän kellonsa tunnetaan tarkkuudestaan, kestävyydestään ja poikkeuksellisesta käsityöstään. Michael Kors

Muotoilu

Materiaali
  • 925 sterlinghopea on yksi yleisimmin käytetyistä metalleista koruissa, ja siihen on hyvä syy. Metalli koostuu 92,5% puhtaasta hopeasta ja 7,5% muista metalleista, mikä tekee koruista kestävämpiä naarmuja ja hankaumia vastaan. Tällä tavoin voit käyttää koruja luottavaisin mielin ilman huolta niiden nopeasta rikkoutumisesta. 925 sterling-hopea
Väri Hopea

Toimitus & Palautus

Toimitus & Palautus

TOIMITUS

Diturissa pyrimme toimittamaan pakettisi niin nopeasti, kuin mahdollista, mutta tämä voi vaihdella 3 ja 4 arkipäivää välillä riippuen sijainnistasi.

Pyrimme aina toimittamaan tilauksesi nopeasti ja tehokkaasti, jonka vuoksi olemme valinneet huolellisesti alan parhaat, nopeimmat ja turvallisimmat toimituskeinot ja toimittajat.

Tarjoamme seuraavat toimitusvaihtoehdot:

 

  • Pakettitoimitus

Voit valita paketin toimitettavaksi lähelläsi olevaan pakettipisteeseen Postin tai PostNordin välityksellä. Etsi postinumerollasi ja alueesi pakettipisteet ilmestyvät.

Tämä toimitustapa maksaa 6 €, mutta on ilmainen yli 99 €:n tilauksille.

 

  • Toimitus kotiosoitteeseen

Voit valita paketin toimitettavaksi kotiosoitteeseesi Postin tai PostNordin välityksellä. Sinun täytyy yksinkertaisesti syöttää osoite, johon haluat paketin toimitettavaksi.

Tämä toimitustapa maksaa 8 €.

 

  • DHL Express

DHL Express tarjoaa nopeampaa toimituspalvelua kotiosoitteeseesi 1-2 arkipäivää. Sinun täytyy yksinkertaisesti syöttää osoite, johon haluat paketin toimitettavaksi.

Tämä toimitustapa maksaa 16 €.

 

PALAUTUS

Diturilla myymme vain tuotteita, jotka olemme huolellisesti valinneet ja joiden laadun olemme testanneet. Siksi saat 99 päivän täyden palautusoikeuden, kun ostat tuotteitamme, joka on voimassa sekä verkosta tilatuissa, että kivijalkakaupoista hankituissa tuotteissa. 

Luotamme tuotteidemme laatuun ja hintoihin. Tämän vuoksi annamme sinulle reilusti aikaa pohtia, haluatko pitää uuden ostoksesi ja jotta tunnet olosi turvalliseksi. Tämä tarkoittaa, että voit palauttaa tuotteet 99 päivän kuluessa ostosta, kunhan tuote on samassa kunnossa, kuin toimittaessa.

Diturille on tärkeää antaa aina hyvää asiakaspalvelua, joten jos tarvitset mitä tahansa apua, kokenut asiakaspalvelutiimimme auttaa mielellään sinua. Jos et ole tyytyväinen tuotteeseen, voit palauttaa sen yksinkertaisesti ja helposti täyttämällä ja tulostamalla palautuslomakkeen, jonka löydät täältä.

Arvostelut

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelu
Arvostelet Michael Kors Rannerengas Hopea MKC1206AN040
loader
Loading...

Lähetit arvostelusi moderoitavaksi

Lue ehdot*