BOSS Hero 1513755

Säästä 9%

Hinta: 409,00 €

Specialpris 369,00 €

Varastossa

  • Valtuutettu jälleenmyyjä
  • Hintatakuu
  • 99 päivän palautusoikeus
  • Yksityiskohdat
  • Lisätietoja
  • Arvostelut
Yksityiskohdat

Yksityiskohdat

BOSS
Hugo Bossilla on kaksi erillistä brändiä, toisen nimi on HUGO ja toisen BOSS. Tämä on BOSS-brändi, joka on Metzingenissä majaansa pitävä saksalainen luksusbrändi.

Hugo Boss perusti BOSSin vuonna 1924 ja se aloitti toimintansa tuottamalla arkivaatteita. Siitä lähtien brändi on käynyt läpi kiistoja ja konkursseja, mutta noussut maailman johtavaksi muotibrändiksi. BOSSin kelloissa on erittäin tarkat yksityiskohdat ja niiden materiaalit ovat korkealaatuisia. Muotoilu on innovatiivista ja modernia ja on selvää, että näiden ainutlaatuisten ja kauniiden miesten ja naisten kellojen takana toimii loistava suunnittelutiimi.
Parhaat edut!
Diturilla saat aina 99 päivän palautusoikeuden ja nopean ja luotettavan toimituksen sekä hintatakuun valtuutettujen myyjien tarjoamista tuotteista. Tämän lisäksi tehokas asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan kaikkien kysymysten kanssa.
Valtuutettu jälleenmyyjä
Ditur on tämän tuotteen valtuutettu vähittäismyyjä. Tämä tarkoittaa, että saat varmuudella 100% alkuperäisen tuotteen, kun teet ostoksia meillä.
2 vuoden takuu
Ditur on huipputason jälleenmyyjä, minkä vuoksi tällä tuotteella on 2 vuoden takuu. Tämä tarkoittaa sitä, että 2 vuoden ajan siitä, kun olet saanut tuotteen, voit reklamoida valmistusvirheistä ja vioista.
Lisätietoja
Yleistä
Tuotenumero 1513755
EAN 7613272355131
Kellon tyyppi Rannekello
Sukupuoli Miesten
Brändi BOSS Hugo Bossilla on kaksi erillistä brändiä, toisen nimi on HUGO ja toisen BOSS. Tämä on BOSS-brändi, joka on Metzingenissä majaansa pitävä saksalainen luksusbrändi. Hugo Boss perusti BOSSin vuonna 1924 ja se aloitti toimintansa tuottamalla arkivaatteita. Siitä lähtien brändi on käynyt läpi kiistoja ja konkursseja, mutta noussut maailman johtavaksi muotibrändiksi. BOSSin kelloissa on erittäin tarkat yksityiskohdat ja niiden materiaalit ovat korkealaatuisia. Muotoilu on innovatiivista ja modernia ja on selvää, että näiden ainutlaatuisten ja kauniiden miesten ja naisten kellojen takana toimii loistava suunnittelutiimi.
Koneisto
Koneisto Kvartsi Kellokoneisto on kvartsia, joka tarkoittaa, että se on paristokäyttöinen. Kvartsikoneistoa on helppo ylläpitää ja sen ansiosta kello on aina oikeassa.
Muotoilu
Kellolaatikon väri Teräs
Kellotaulun väri Sininen
Bezelin väri Teräs
Rannekkeen väri Teräs
Ranneke Metalliranneke Mukava metalliranneke, joka on tehty laatuteräksestä. Tätä metalliranneketta voi helposti säätää sopivalla työkalulla. Huomaa, että flex-hihnoja EI voi säätää.
Rungon materiaali Ruostumaton teräs Kello on tehty ruostumattomasta teräksestä, joka takaa pitkän kestävyyden ja laadun.
Koko
Rungon leveys 43 mm Huomio! Jokainen puolikas tai neljännes halkaisijan pituudessa pyöristetään lähimpään kokonaislukuun.
Rungon syvyys 12 mm
Tekniset tiedot
Vesitiiviys 5 ATM / 50 m Kello on vedenkestävä 50 metriin asti. Tämä tarkoittaa sitä, että se kestää vesiroiskeet, sateen, käsienpesun jne. Suosittelemme käyttämään vähintään 100 metriin asti vedenkestävää kelloa, jos haluat olla vedessä kello kädessä.
Lasi Mineraalilasi Kellossa on temperoitu mineraalilasi, joka tarkoittaa sitä, että lasi on lämpökäsitelty, jotta naarmujen ja lasin rikkoutumisen riski olisi pienempi.
Ominaisuudet Kronografit Kronografit ovat pyöreitä ympyröitä kellotaulussa ja palvelevat eri tarkoituksia, esim. näyttävät sekunteja, minuutteja tai viikonpäiviä.
Arvostelut

Muiden asiakkaiden arvostelu tästä tuotteesta

Mitätön kello
Todella siisti kello. Ostin sen häitä varten ja monet ajattelivat, että minulla oli paljon kalliimpi kello.
Translated by Google Mikkel Larsen - 20. toukokuuta 2022
Ostin joululahjaksi miehelleni
Ostin tämän kellon joululahjaksi miehelleni, hän oli todella tyytyväinen. Se ei ole valtava ketjussa, joten meidän on täytynyt ostaa kaksi ylimääräistä niveltä, jotta hän mahtuisi siihen. Mutta hänellä on myös suuret ranteet. Mutta erittäin mukava muotoilu, sekä hienostunut että moderni samaan aikaan.
Translated by Google Anette - 25. huhtikuuta 2022
Tämä tarkastelu tehtiin alun perin Hero Sports 1513767 perusteella

Kirjoita oma arvostelusi

Vain rekisteröityneet asiakkaat voivat kirjoittaa arvostelun.