Dissing Chrono D1304

Säästä 50%

Hinta: 139,00 €

Specialpris 69,00 €

Varastossa

  • Valtuutettu jälleenmyyjä
  • Hintatakuu
  • 99 päivän palautusoikeus
  • Yksityiskohdat
  • Lisätietoja
  • Arvostelut
Yksityiskohdat

Yksityiskohdat

Dissing
Kaksi kellofanaatikkoa Kasper ja Mikkel Dissing perustivat Dissingin vuonna 2018. Brändi suunnittelee kellojaan Tanskassa tavoitteenaan klassinen ja elegantti ulkonäkö.

Dissing tarjoaa korkeaa ja rahanarvoista laatua, siksi tavoite on ollut leikata prosessista pois hintavat välimiehet. Dissingin kellossa saat miljoonan arvoiselta näyttävän kellon, joka ei maksa miljoonaa.
Parhaat edut!
Diturilla saat aina 99 päivän palautusoikeuden ja nopean ja luotettavan toimituksen sekä hintatakuun valtuutettujen myyjien tarjoamista tuotteista. Tämän lisäksi tehokas asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan kaikkien kysymysten kanssa.
Valtuutettu jälleenmyyjä
Ditur on tämän tuotteen valtuutettu vähittäismyyjä. Tämä tarkoittaa, että saat varmuudella 100% alkuperäisen tuotteen, kun teet ostoksia meillä.
2 vuoden takuu
Ditur on huipputason jälleenmyyjä, minkä vuoksi tällä tuotteella on 2 vuoden takuu. Tämä tarkoittaa sitä, että 2 vuoden ajan siitä, kun olet saanut tuotteen, voit reklamoida valmistusvirheistä ja vioista.
Lisätietoja
Yleistä
Tuotenumero D1304
EAN 5740002798172
Kellon tyyppi Rannekello
Sukupuoli Miesten
Brändi Dissing Kaksi kellofanaatikkoa Kasper ja Mikkel Dissing perustivat Dissingin vuonna 2018. Brändi suunnittelee kellojaan Tanskassa tavoitteenaan klassinen ja elegantti ulkonäkö. Dissing tarjoaa korkeaa ja rahanarvoista laatua, siksi tavoite on ollut leikata prosessista pois hintavat välimiehet. Dissingin kellossa saat miljoonan arvoiselta näyttävän kellon, joka ei maksa miljoonaa.
Koneisto
Koneisto Kvartsi Kellokoneisto on kvartsia, joka tarkoittaa, että se on paristokäyttöinen. Kvartsikoneistoa on helppo ylläpitää ja sen ansiosta kello on aina oikeassa.
Muotoilu
Kellolaatikon väri Teräs
Kellotaulun väri Sininen
Bezelin väri Sininen
Rannekkeen väri Teräs
Ranneke Metalliranneke Mukava metalliranneke, joka on tehty laatuteräksestä. Tätä metalliranneketta voi helposti säätää sopivalla työkalulla. Huomaa, että flex-hihnoja EI voi säätää.
Rungon materiaali Ruostumaton teräs Kello on tehty ruostumattomasta teräksestä, joka takaa pitkän kestävyyden ja laadun.
Koko
Rungon leveys 44 mm Huomio! Jokainen puolikas tai neljännes halkaisijan pituudessa pyöristetään lähimpään kokonaislukuun.
Rungon syvyys 15 mm
Rannekkeen leveys 22 mm
Paino (ilman pakettia) 163 g
Tekniset tiedot
Vesitiiviys 5 ATM / 50 m Kello on vedenkestävä 50 metriin asti. Tämä tarkoittaa sitä, että se kestää vesiroiskeet, sateen, käsienpesun jne. Suosittelemme käyttämään vähintään 100 metriin asti vedenkestävää kelloa, jos haluat olla vedessä kello kädessä.
Lasi Safiirilasi Tämä kello on varustettu safiirikristallilasilla, joka on vahvin ja kestävin lasi, mitä kellossa voi olla. Lasi on näin ollen erittäin naarmunkestävä.
Soljen tyyppi Linkkulukko
Lume Luminova
Ominaisuudet Kronografit Kronografit ovat pyöreitä ympyröitä kellotaulussa ja palvelevat eri tarkoituksia, esim. näyttävät sekunteja, minuutteja tai viikonpäiviä. Päivämäärän näyttö Sekuntikello Takometri Tässä kellossa on takometri, jolla voidaan mitata nopeus perustuen matka-aikaan.
Arvostelut

Muiden asiakkaiden arvostelu tästä tuotteesta

Hieno kello....ketju näyttää vähän halvalta!
Hieno muotoilu, viileä väriyhdistelmä (musta oranssilla kellotaululla) Ketju on kiva, mutta vaikuttaa vähän "roiselta"! Siksi kello ei saa 5 tähteä.
Translated by Google Mikkel - 15. heinäkuuta 2022
Tämä tarkastelu tehtiin alun perin Chrono Limited Edition D1557 perusteella
Hieno kello
Se on todella hieno kello. Se on hyvän kokoinen ja tuntuu hyvältä ranteessa
Translated by Google Heidi - 15. heinäkuuta 2022
Tämä tarkastelu tehtiin alun perin Chrono D1163 perusteella
Todella siisti kello
Erittäin siisti kello - kronografien mustat osoittimet ovat hieman epäselviä, mutta se ei paljon vähennä kellon käyttökokemusta
Translated by Google Jonathan - 10. heinäkuuta 2022
Tämä tarkastelu tehtiin alun perin Chrono Limited Edition D1558 perusteella
D1272
WAOW Fantastisen kaunis kello, hienot yksityiskohdat värit sopivat hyvin yhteen mukava ranneke kaiken kaikkiaan siisti kello
Translated by Google Jan - 9. heinäkuuta 2022
Tämä tarkastelu tehtiin alun perin Chrono D1272 perusteella
D1551
Rakastan Dissing-kelloja, eikä tämä ole poikkeus. Musta kirjoitus ja superhienot yksityiskohdat kauniisti tehty
Translated by Google Jan - 9. heinäkuuta 2022
Tämä tarkastelu tehtiin alun perin Chrono D1551 perusteella
hieno kello
Todella hieno Chrono-sarjan kello, voin ehdottomasti suositella
Translated by Google C.R - 5. heinäkuuta 2022
Tämä tarkastelu tehtiin alun perin Chrono D1552 perusteella

Kirjoita oma arvostelusi

Vain rekisteröityneet asiakkaat voivat kirjoittaa arvostelun.