Dissing Diver D1260

269,00 €

Varastossa

  • Valtuutettu jälleenmyyjä
  • Hintatakuu
  • 99 päivän palautusoikeus
  • Yksityiskohdat
  • Lisätietoja
  • Arvostelut
Yksityiskohdat

Yksityiskohdat

Dissing
Kasper ja Mikkel Dissing perustivat Dissing-kellomerkin vuonna 2018. Kellot suunnitellaan Tanskassa, ja niissä panostetaan klassiseen ja eleganttiin ulkonäköön.

Dissing tarjoaa korkeaa ja rahanarvoista laatua. Dissing-kellossa yhdistyvät arvokas ja tyylikäs suunnittelu kuitenkin kohtuulliseen hintaan.
Parhaat edut!
Diturilla saat aina 99 päivän palautusoikeuden ja nopean ja luotettavan toimituksen sekä hintatakuun valtuutettujen myyjien tarjoamista tuotteista. Tämän lisäksi tehokas asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan kaikkien kysymysten kanssa.
Valtuutettu jälleenmyyjä
Ditur on tämän tuotteen valtuutettu vähittäismyyjä. Tämä tarkoittaa, että saat varmuudella 100% alkuperäisen tuotteen, kun teet ostoksia meillä.
2 vuoden takuu
Ditur on huipputason jälleenmyyjä, minkä vuoksi tällä tuotteella on 2 vuoden takuu. Tämä tarkoittaa sitä, että 2 vuoden ajan siitä, kun olet saanut tuotteen, voit reklamoida valmistusvirheistä ja vioista.
Lisätietoja
Yleistä
Tuotenumero D1260
EAN 5740002786803
Kellon tyyppi Rannekello
Sukupuoli Miesten
Brändi Dissing Kasper ja Mikkel Dissing perustivat Dissing-kellomerkin vuonna 2018. Kellot suunnitellaan Tanskassa, ja niissä panostetaan klassiseen ja eleganttiin ulkonäköön. Dissing tarjoaa korkeaa ja rahanarvoista laatua. Dissing-kellossa yhdistyvät arvokas ja tyylikäs suunnittelu kuitenkin kohtuulliseen hintaan.
Koneisto
Koneisto Kvartsi Kellokoneisto on kvartsia, joka tarkoittaa, että se on paristokäyttöinen. Kvartsikoneistoa on helppo ylläpitää ja sen ansiosta kello on aina oikeassa.
Kaliiperi Miyota 2315
Muotoilu
Kellolaatikon väri Teräs
Kellotaulun väri Sininen
Bezelin väri Sininen
Rannekkeen väri Kulta Teräs
Ranneke Metalliranneke Mukava metalliranneke, joka on tehty laatuteräksestä. Tätä metalliranneketta voi helposti säätää sopivalla työkalulla. Huomaa, että flex-hihnoja EI voi säätää. Kaksivärinen Kaksivärinen metallihina antaa kellolle erikoislaatuisen ulkonäön yhdistämällä kaksi teräsväriä.
Rungon materiaali 316L ruostumaton teräs Kello on tehty 316L ruostumattomasta teräksestä, jota pidetään parhaan laatuisena teräksenä kellojen tuotannossa. Sitä kuvaillaan naarmunkestäväksi ja kovaksi materiaaliksi.
Koko
Rungon leveys 43 mm Huomio! Jokainen puolikas tai neljännes halkaisijan pituudessa pyöristetään lähimpään kokonaislukuun.
Rungon syvyys 10 mm
Rannekkeen leveys 22 mm
Paino (ilman pakettia) 200 g
Tekniset tiedot
Vesitiiviys 20 ATM / 200 m Tämä kello on vedenkestävä 200 metriin asti, mikä tarkoittaa, että sitä voi käyttää uidessa, snorkkeloidessa ja sukeltaessa
Lasi Safiirilasi Tämä kello on varustettu safiirikristallilasilla, joka on vahvin ja kestävin lasi, mitä kellossa voi olla. Lasi on näin ollen erittäin naarmunkestävä.
Soljen tyyppi Linkkulukko
Lume Super-luminova
Ominaisuudet Päivämäärän näyttö Ruuvikruunu Ruuvattava kruunu täytyy ruuvata hyvin tiukasti kelloon, jotta vesi pysyy paineessa ulkona.
Arvostelut

Muiden asiakkaiden arvostelu tästä tuotteesta

DISSING DIVERS D1259
Hintaansa nähden aivan uskomaton laatu! Minulla oli ilo kokeilla kelloja Rolex-liikkeessä Los Angelesissa muutama vuosi sitten, ja olen siitä lähtien haaveillut Diver-kellosta. Vaikka ei merkki Rolex, mutta laatu on tarpeeksi lähellä, että minun himo oikea asia voidaan hillitä hieman. Kaunis, naarmuuntumaton safiirilasi kauttaaltaan, kaunis takalevy ja upeat materiaalit hintaansa nähden - erittäin suositeltavaa!
Translated by Google Lasse Johansen - 14. heinäkuuta 2022
Tämä tarkastelu tehtiin alun perin Diver D1259 perusteella
Suosikki!
Dissing Diver -sarjan on oltava suosikkisarjani! Super kiva ja herkullinen kello, ja jossa laatu on vain herkullista ja kuten sukeltajakellolle kuuluukin. 5 tähteä täältä!
Translated by Google Monrad - 11. heinäkuuta 2022
Tämä tarkastelu tehtiin alun perin Diver D1263 perusteella
Todella hyvä kello hienoihin tapahtumiin
Todella mukava kello hienompiin tapahtumiin, olen käyttänyt sitä konfirmaatioissa ja perheen juhlissa ja se vain soi, olen käyttänyt sitä myös kaupungissa, jossa pyörähdin ja heräsin seuraavana päivänä ilman pienintäkään naarmua. katsella. Voidaan ehdottomasti suositella
Translated by Google Mads - 5. heinäkuuta 2022
Tämä tarkastelu tehtiin alun perin Diver D1262 perusteella
Tanska
Sinun tarvitsee vain omistaa tämä kello, jos rakastat urheilua ja Tanskaa. Käytä sitä joka tilanteessa, kun tarvitset urheilijoitamme. Kello on todella hyvä ja laadukas edulliseen hintaan. Osta osta osta ????????????
Translated by Google Martin Olesen - 30. kesäkuuta 2022
Tämä tarkastelu tehtiin alun perin Denmark D1500 perusteella
Ehdottomasti suosikki
Toinen Diver-sarjasta, joka on suosikkini. Uskomattoman herkullinen väri ja kellotaulu. Laatu on huippuluokkaa ja se on vankka kello, joka kestää jokapäiväistä elämää.
Translated by Google Marjan Ciba - 6. toukokuuta 2022
Tämä tarkastelu tehtiin alun perin Diver D1130 perusteella
Sukeltaja
Luokkakello! Rakasta kaikkea siinä.
Translated by Google Marvin - 6. toukokuuta 2022
Tämä tarkastelu tehtiin alun perin Diver D1263 perusteella

Kirjoita oma arvostelusi

Vain rekisteröityneet asiakkaat voivat kirjoittaa arvostelun.