Pico Everlys Korvakorut Brass Silverplated L01025-FS

Varastossa (1 kpl)

3-4 arkipäivän toimitus

99 päivän palautusoikeus

Yksityiskohdat

Yksityiskohdat

Pico Everlys Korvakorut Brass Silverplated L01025-FS

Pico
Pico Copenhagen, perustettu Anne-Marie Picon toimesta vuonna 2004, tarjoaa klassisia koruja naisellisella otteella jokaiseen tilaisuuteen. Heidän korunsa yhdistävät edullisuuden laatuun ja yksityiskohtiin kiinnittämiseen. Käsintehtyjä materiaaleista, kuten makeanveden helmistä ja nanokiteistä, Picoilta löytyy aina näyttäviä statement-koruja, jotka ovat korkealaatuisia. Korvakoruista rannerenkaisiin Pico on luonut monipuolisen koruvalikoiman, joka sopii omaan tyyliisi ja tarpeisiisi. Pico Copenhagen tuo ajatonta kauneutta korukokoelmaasi.
Valtuutettu jälleenmyyjä
Ditur on nimetty tämän tuotteen ja tuotemerkin valtuutetuksi jälleenmyyjäksi. Tuote on siis lähetetty meille suoraan tuotemerkiltä, ja voit olla varma, että ostat aidon tuotteen kansainvälisellä palvelulla ja takuulla.
Parhaat edut!
Diturilla saat aina 99 päivän palautusoikeuden ja nopean toimituksen. Lisäksi sovitamme hintamme yhteen muiden valtuutettujen jälleenmyyjien kanssa, joten saat aina parhaan hinnan. Asiantunteva asiakaspalvelutiimimme on myös aina valmiina auttamaan sinua kaikissa kysymyksissäsi.
2 vuoden takuu
Valtuutettuna jälleenmyyjänä Ditur myöntää tuotteelle 2 vuoden takuun ostopäivästä alkaen. Saat siis täyden kansainvälisen 2 vuoden takuun, jonka nojalla voit tehdä valituksen mille tahansa valtuutetulle jälleenmyyjälle ympäri maailmaa, jos valmistusvirheitä ilmenee.

Lisätietoja

Lisätietoja

Yleistä

SKU L01025-FS
EAN 5713606032256
Korujen tyyppi Korvakorut
Sukupuoli Naisten
Vuotta
  • Valtuutettuna jälleenmyyjänä Ditur myöntää tuotteelle 2 vuoden takuun ostopäivästä alkaen. Saat siis täyden kansainvälisen 2 vuoden takuun, jonka nojalla voit tehdä valituksen mille tahansa valtuutetulle jälleenmyyjälle ympäri maailmaa, jos valmistusvirheitä ilmenee. 2 vuotta
Brändi
  • Pico Copenhagen, perustettu Anne-Marie Picon toimesta vuonna 2004, tarjoaa klassisia koruja naisellisella otteella jokaiseen tilaisuuteen. Heidän korunsa yhdistävät edullisuuden laatuun ja yksityiskohtiin kiinnittämiseen. Käsintehtyjä materiaaleista, kuten makeanveden helmistä ja nanokiteistä, Picoilta löytyy aina näyttäviä statement-koruja, jotka ovat korkealaatuisia. Korvakoruista rannerenkaisiin Pico on luonut monipuolisen koruvalikoiman, joka sopii omaan tyyliisi ja tarpeisiisi. Pico Copenhagen tuo ajatonta kauneutta korukokoelmaasi. Pico

Muotoilu

Materiaali
  • Messinki on kuparin ja sinkin seos, tunnettu kullankeltaisesta väristään. Messinki voidaan nähdä edullisempana vaihtoehtona kullalle ja kullalle päällystämiselle. Huolimatta alhaisemmasta hinnastaan messinki on helposti muovattava ja kiillotettava, mikä tekee siitä suositun valinnan suunnittelussa ja käsityössä. Messinki tunnetaan kestävyydestään, joten voit käyttää korujasi pelkäämättä niiden rikkoutumista. Ajan myötä messinki hapettuu, mutta sen kiilto voidaan palauttaa kiillottamalla. Messinki
Väri Hopea
Metalliseos
  • Korut ovat hopeoituja hopeapinnoitteella, joka on levitetty metallin pinnalle. Hopea on yleensä 925 sterling-hopeaa, mikä toimii suojakerroksena mutta antaa myös koruille oikean hopeanvärin. Hopeapinnoitteen kestävyys riippuu pinnoitteen paksuudesta mikroneina mitattuna ja myös siitä, kuinka paljon käytät koruja ja miten hoidat niitä. Sinun tulisi ottaa korut pois käsienpesun, suihkun tai hajusteiden käytön yhteydessä, sillä tämä voi ajan mittaan kuluttaa pinnoitetta. Hopeoitu

Toimitus & Palautus

Toimitus & Palautus

TOIMITUS

Diturissa pyrimme toimittamaan pakettisi niin nopeasti, kuin mahdollista, mutta tämä voi vaihdella 3 ja 4 arkipäivää välillä riippuen sijainnistasi.

Pyrimme aina toimittamaan tilauksesi nopeasti ja tehokkaasti, jonka vuoksi olemme valinneet huolellisesti alan parhaat, nopeimmat ja turvallisimmat toimituskeinot ja toimittajat.

Tarjoamme seuraavat toimitusvaihtoehdot:

 

  • Pakettitoimitus

Voit valita paketin toimitettavaksi lähelläsi olevaan pakettipisteeseen Postin tai PostNordin välityksellä. Etsi postinumerollasi ja alueesi pakettipisteet ilmestyvät.

Tämä toimitustapa maksaa 6 €, mutta on ilmainen yli 99 €:n tilauksille.

 

  • Toimitus kotiosoitteeseen

Voit valita paketin toimitettavaksi kotiosoitteeseesi Postin tai PostNordin välityksellä. Sinun täytyy yksinkertaisesti syöttää osoite, johon haluat paketin toimitettavaksi.

Tämä toimitustapa maksaa 8 €.

 

  • DHL Express

DHL Express tarjoaa nopeampaa toimituspalvelua kotiosoitteeseesi 1-2 arkipäivää. Sinun täytyy yksinkertaisesti syöttää osoite, johon haluat paketin toimitettavaksi.

Tämä toimitustapa maksaa 16 €.

 

PALAUTUS

Diturilla myymme vain tuotteita, jotka olemme huolellisesti valinneet ja joiden laadun olemme testanneet. Siksi saat 99 päivän täyden palautusoikeuden, kun ostat tuotteitamme, joka on voimassa sekä verkosta tilatuissa, että kivijalkakaupoista hankituissa tuotteissa. 

Luotamme tuotteidemme laatuun ja hintoihin. Tämän vuoksi annamme sinulle reilusti aikaa pohtia, haluatko pitää uuden ostoksesi ja jotta tunnet olosi turvalliseksi. Tämä tarkoittaa, että voit palauttaa tuotteet 99 päivän kuluessa ostosta, kunhan tuote on samassa kunnossa, kuin toimittaessa.

Diturille on tärkeää antaa aina hyvää asiakaspalvelua, joten jos tarvitset mitä tahansa apua, kokenut asiakaspalvelutiimimme auttaa mielellään sinua. Jos et ole tyytyväinen tuotteeseen, voit palauttaa sen yksinkertaisesti ja helposti täyttämällä ja tulostamalla palautuslomakkeen, jonka löydät täältä.

Arvostelut

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelu
Arvostelet Pico Everlys Korvakorut Brass Silverplated L01025-FS
loader
Loading...

Lähetit arvostelusi moderoitavaksi

Lue ehdot*