Mallikokoelma

Stührling Aquadiver 3968.1

Säästä 33%

Hinta: 179,00 €

Specialpris 119,00 €

Varastossa

  • Valtuutettu jälleenmyyjä
  • Hintatakuu
  • 99 päivän palautusoikeus
  • Yksityiskohdat
  • Lisätietoja
  • Arvostelut
Yksityiskohdat

Yksityiskohdat

Stührling
Stührling on amerikkalainen kellobrändi, jonka perusti Henry Fischer vuonna 2002. Hänen tavoitteenaan oli valmistaa luksus-kelloja, jotka ovat kaikkien ulottuvilla. Kovan työn ja hyvien bisnesliikkeiden myötä, hän onnistui luomaan laatukelloja edullisilla hinnoilla tarjoavan brändin.

Stührling tekee kellonsa parasta laatua olevista raakamateriaaleista. Jokainen kello käy läpi pitkän, 6 kuukauden prosessin suunnittelupöydältä valmiiksi tuotteeksi. Prosessi sisältää hienosäätöä, viistämistä, hiomista ja kiillottamista. Jokainen lenkki kellon ketjussa viistetään ja kiillotetaan myös huolellisesti.
Parhaat edut!
Diturilla saat aina 99 päivän palautusoikeuden ja nopean ja luotettavan toimituksen sekä hintatakuun valtuutettujen myyjien tarjoamista tuotteista. Tämän lisäksi tehokas asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan kaikkien kysymysten kanssa.
Valtuutettu jälleenmyyjä
Ditur on tämän tuotteen valtuutettu vähittäismyyjä. Tämä tarkoittaa, että saat varmuudella 100% alkuperäisen tuotteen, kun teet ostoksia meillä.
2 vuoden takuu
Ditur on huipputason jälleenmyyjä, minkä vuoksi tällä tuotteella on 2 vuoden takuu. Tämä tarkoittaa sitä, että 2 vuoden ajan siitä, kun olet saanut tuotteen, voit reklamoida valmistusvirheistä ja vioista.
Lisätietoja
Yleistä
Tuotenumero 3968.1
EAN 190638084043
Kellon tyyppi Rannekello
Sukupuoli Miesten
Brändi Stührling Stührling on amerikkalainen kellobrändi, jonka perusti Henry Fischer vuonna 2002. Hänen tavoitteenaan oli valmistaa luksus-kelloja, jotka ovat kaikkien ulottuvilla. Kovan työn ja hyvien bisnesliikkeiden myötä, hän onnistui luomaan laatukelloja edullisilla hinnoilla tarjoavan brändin. Stührling tekee kellonsa parasta laatua olevista raakamateriaaleista. Jokainen kello käy läpi pitkän, 6 kuukauden prosessin suunnittelupöydältä valmiiksi tuotteeksi. Prosessi sisältää hienosäätöä, viistämistä, hiomista ja kiillottamista. Jokainen lenkki kellon ketjussa viistetään ja kiillotetaan myös huolellisesti.
Koneisto
Koneisto Kvartsi Kellokoneisto on kvartsia, joka tarkoittaa, että se on paristokäyttöinen. Kvartsikoneistoa on helppo ylläpitää ja sen ansiosta kello on aina oikeassa.
Muotoilu
Kellolaatikon väri Teräs
Kellotaulun väri Musta
Bezelin väri Sininen Musta
Rannekkeen väri Teräs
Ranneke Metalliranneke Mukava metalliranneke, joka on tehty laatuteräksestä. Tätä metalliranneketta voi helposti säätää sopivalla työkalulla. Huomaa, että flex-hihnoja EI voi säätää.
Rungon materiaali Ruostumaton teräs Kello on tehty ruostumattomasta teräksestä, joka takaa pitkän kestävyyden ja laadun.
Koko
Rungon leveys 42 mm Huomio! Jokainen puolikas tai neljännes halkaisijan pituudessa pyöristetään lähimpään kokonaislukuun.
Rungon syvyys 12 mm
Rannekkeen leveys 22 mm
Tekniset tiedot
Vesitiiviys 10 ATM / 100 m Kello on vedenkestävä 100 metriin asti. Tämä tarkoittaa sitä, että sitä voi käyttää uidessa, snorkkeloidessa ja sukeltaessa. Jos sukellat ammattimaisesti, suosittelemme kelloa, joka on vedenkestävä ainakin 200 metriin asti.
Lasi Mineraalilasi Kellossa on temperoitu mineraalilasi, joka tarkoittaa sitä, että lasi on lämpökäsitelty, jotta naarmujen ja lasin rikkoutumisen riski olisi pienempi.
Arvostelut

Muiden asiakkaiden arvostelu tästä tuotteesta

Huuto laatu
Rakastan ehdottomasti tätä kelloa sen upealla kellotaululla, jossa on selkeät kädet. Puhumattakaan päivämääränäytöstä, joka on erittäin selkeä suurennuksellaan. Ja linkki - vau, rakastan sitä! Tätä kelloa voi todella suositella!
Translated by Google stig - 16. heinäkuuta 2022
Hieno kello
Istuu hyvin ranteeseen, hyvä laatu, hyvä hinta, on hyvä ostos????????????
Translated by Google Jesper Martin - 7. toukokuuta 2022
Tämä tarkastelu tehtiin alun perin Aquadiver 3968.2 perusteella
Toinen hieno kello
Nämä Aquadiversit ovat vain jäävuoren huippu, kokoelmani kolmas, niitä on niin helppo käyttää, ne sopivat täydellisesti ja kello loistaa laadukkaasti.
Translated by Google ICE - 24. huhtikuuta 2022
Erittäin mukava sukeltaja Stührlingistä
Tällä Stührlingin Pepsi-sukelluskellolla on todella kaunis muotoilu ja täydellinen laatu. Ei ole mitenkään havaittavissa, että kello on valmistettu Hongkongissa. Se on 42mm, siinä on levysoitin ja kiva vuosipäiväranneke sekä ruuvikruunu. Tässä sinulle todellista vastinetta rahalle.
Translated by Google Anders Paludan - 8. maaliskuuta 2022
Tämä tarkastelu tehtiin alun perin Aquadiver 3968.2 perusteella
Saat jotain rahoillesi
Keitot herkullinen kello. Laatu on hyvä. Ja näytä, että tämä on ensimmäinen kellosi, se on hyvä paikka aloittaa. Tätä kelloa voi suositella. Love Ditur.dk olet paras kiitos kaupasta Ditur.dk :)
Translated by Google DProces - 23. tammikuuta 2022
Tämä tarkastelu tehtiin alun perin Aquadiver 3968.2 perusteella
Valmis
Fantastinen kello!! Rohkea väriyhdistelmä, helppo muokata ja hyvä liike!
Translated by Google ICE - 11. tammikuuta 2022
Tämä tarkastelu tehtiin alun perin Aquadiver 3968.3 perusteella

Kirjoita oma arvostelusi

Vain rekisteröityneet asiakkaat voivat kirjoittaa arvostelun.