Tommy Hilfiger Decker 1791559

Säästä 36%

Hinta: 249,00 €

Specialpris 159,00 €

Varastossa

  • Valtuutettu jälleenmyyjä
  • Hintatakuu
  • 99 päivän palautusoikeus
  • Yksityiskohdat
  • Lisätietoja
  • Arvostelut
Yksityiskohdat

Yksityiskohdat

Tommy Hilfiger
Tommy Hilfiger on monille tuttu nimi ja hyvästä syystä. Tommy Hilfiger on yksi maailman suurimmista muotitaloista ja siitä lähtien, kun Tommy Hilfiger perusti brändin vuonna 1984 New Yorkissa, se on edustanut modernia muotoilua, joka seuraa viimeisimpiä trendejä. Brändin kellokokoelma ei ole poikkeus ja ikoninen muotitalo onnistuu yhdistämään muotoilun ja laadukkuuden saadakseen modernin lopputuloksen.
Parhaat edut!
Diturilla saat aina 99 päivän palautusoikeuden ja nopean ja luotettavan toimituksen sekä hintatakuun valtuutettujen myyjien tarjoamista tuotteista. Tämän lisäksi tehokas asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan kaikkien kysymysten kanssa.
Valtuutettu jälleenmyyjä
Ditur on tämän tuotteen valtuutettu vähittäismyyjä. Tämä tarkoittaa, että saat varmuudella 100% alkuperäisen tuotteen, kun teet ostoksia meillä.
2 vuoden takuu
Ditur on huipputason jälleenmyyjä, minkä vuoksi tällä tuotteella on 2 vuoden takuu. Tämä tarkoittaa sitä, että 2 vuoden ajan siitä, kun olet saanut tuotteen, voit reklamoida valmistusvirheistä ja vioista.
Lisätietoja
Yleistä
Tuotenumero 1791559
EAN 7613272300780
Kellon tyyppi Rannekello
Sukupuoli Miesten
Brändi Tommy Hilfiger Tommy Hilfiger on monille tuttu nimi ja hyvästä syystä. Tommy Hilfiger on yksi maailman suurimmista muotitaloista ja siitä lähtien, kun Tommy Hilfiger perusti brändin vuonna 1984 New Yorkissa, se on edustanut modernia muotoilua, joka seuraa viimeisimpiä trendejä. Brändin kellokokoelma ei ole poikkeus ja ikoninen muotitalo onnistuu yhdistämään muotoilun ja laadukkuuden saadakseen modernin lopputuloksen.
Koneisto
Koneisto Kvartsi Kellokoneisto on kvartsia, joka tarkoittaa, että se on paristokäyttöinen. Kvartsikoneistoa on helppo ylläpitää ja sen ansiosta kello on aina oikeassa.
Muotoilu
Kellolaatikon väri Teräs
Kellotaulun väri Musta
Bezelin väri Kulta
Rannekkeen väri Kulta Teräs
Ranneke Metalliranneke Mukava metalliranneke, joka on tehty laatuteräksestä. Tätä metalliranneketta voi helposti säätää sopivalla työkalulla. Huomaa, että flex-hihnoja EI voi säätää. Kaksivärinen Kaksivärinen metallihina antaa kellolle erikoislaatuisen ulkonäön yhdistämällä kaksi teräsväriä.
Rungon materiaali Ruostumaton teräs Kello on tehty ruostumattomasta teräksestä, joka takaa pitkän kestävyyden ja laadun.
Koko
Rungon leveys 46 mm Huomio! Jokainen puolikas tai neljännes halkaisijan pituudessa pyöristetään lähimpään kokonaislukuun.
Rungon syvyys 11 mm
Rannekkeen leveys 20 mm
Paino (ilman pakettia) 150 g
Tekniset tiedot
Vesitiiviys 5 ATM / 50 m Kello on vedenkestävä 50 metriin asti. Tämä tarkoittaa sitä, että se kestää vesiroiskeet, sateen, käsienpesun jne. Suosittelemme käyttämään vähintään 100 metriin asti vedenkestävää kelloa, jos haluat olla vedessä kello kädessä.
Lasi Mineraalilasi Kellossa on temperoitu mineraalilasi, joka tarkoittaa sitä, että lasi on lämpökäsitelty, jotta naarmujen ja lasin rikkoutumisen riski olisi pienempi.
Soljen tyyppi Linkkulukko
Ominaisuudet Kronografit Kronografit ovat pyöreitä ympyröitä kellotaulussa ja palvelevat eri tarkoituksia, esim. näyttävät sekunteja, minuutteja tai viikonpäiviä. Päivämäärän näyttö
Arvostelut

Muiden asiakkaiden arvostelu tästä tuotteesta

Siisti kello
Todella siistin näköinen ja superhyvä palvelu Ostin tämän kellon pojalleni syntymäpäivälahjaksi ja hänen mielestään se on superhieno ❤️Takaan kaiverrettiin nimeni ja syntymäaikani hieman henkilökohtaisempaa lahjaa varten
Translated by Google Dorte - 25. heinäkuuta 2022
Siisti kello
Hieno kello, nopea toimitus ja tyylikäs muotoilu!
Translated by Google Kris - 4. heinäkuuta 2022
Fantastinen kello
Yksi hienoimmista kelloista, joita minulla on ollut kädessäni. Laatua ei pidä sekoittaa kalliiseen kelloon, mutta hintaan nähden kaikki on kunnossa.
Translated by Google Carl L. - 20. toukokuuta 2022
fantastinen
Rakastan ehdottomasti kokoa, muotoilua, laatua, hintaa, se on top 10 -listalla????????????
Translated by Google Jesper Martin - 7. toukokuuta 2022
Siistiä designia!
Herkullisin kello, jonka olen koskaan ostanut. Hyvä laatu, ei näytä repaleelta ja siinä on vain todella siisti muotoilu, jota voit käyttää kaikkeen!
Translated by Google Carsten - 20. huhtikuuta 2022
Herkullinen kello!
Se on todella hieno kello ja todellisuudessa vielä hienompi! Super hyvä palvelu ja nopea toimitus.
Translated by Google Janus - 5. huhtikuuta 2022

Kirjoita oma arvostelusi

Vain rekisteröityneet asiakkaat voivat kirjoittaa arvostelun.